До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 косметичних процедур, які обожнюють кореянки

Мало хто так само ретельно виконує всі 10 кроків щоденного догляду за шкірою й регулярно робить маски і стежить за актуальним складом своїх доглядових засобів, як кореянки. Проте кореянки відомі й іншим: вони не гидують різними ін'єкціями, які розгладжують складки, заповнюють об'єм і підкреслюють овал обличчя. З огляду на те, що ін'єкції стають менш стигматизованими і дедалі доступнішими, розповідаємо про 5 найпопулярніших процедур серед кореянок.

Photo: courtesy of Hince

Ботокс

Корейський ботокс, тонший і делікатніший у порівнянні з американським, недооцінений і може використовуватися не лише для розгладження зморшок. "Шкіряний ботокс", до прикладу, є надзвичайно популярним у Кореї засобом, який вводиться не в м'язи, а безпосередньо під шкіру, завдяки чому шкіра стає більш гладенькою та сяйливою. Ще один улюблений кореянками ботокс призначений для лінії підборіддя — він розслаблює і скорочує жувальні м'язи, звужуючи лінію підборіддя та надаючи обличчю гостріших обрисів.

Реклама
Photo: Unsplash.com/Angelica Echever

Ліфтинг

Кому не до вподоби мати підтягнутий і свіжий вигляд? Правильно. Всім подобається. Враховуючи популярність Сеула, як мекки пластичної хірургії серед кореянок, багато хто дійсно вважав за краще лягати під скальпель, щоб знову набути ультраомолодженого вигляду. Але, зі слів доктора Хюнджіна Кіма з клініки Beauty & Young, зараз кореянки вибирають менш радикальні методи: процедури, які не змінюють, а поліпшують зовнішній вигляд. Ліфтинг Inmode — одна із найпопулярніших процедур у його клініці. Під час процедури відбувається плавлення жирових клітин за допомогою високочастотних лазерних хвиль, через які нагрівається шкіра й стимулюється вироблення колагену й еластину, забезпечуючи ліфтинг-ефект.

Філери

Позаяк кореянки стали дедалі рідше вдаватися до допомоги пластичної хірургії, клініки краси почали пропонувати величезний вибір філерів, які задовольняють різні запити. Серед молодих клієнток доктора Кіма затребувані філери для чола та носа, щоб створювати скульптурний і витончений вигляд. Тоді як ми уникаємо застосування філерів біля очей, кореянки роблять з точністю до навпаки, щоб додати об'єму навколо очей і тим самим візуально збільшити їх розріз. Ще кореянки використовують філери у нижній частині обличчя, щоб укоротити підборіддя для ефекту молодості.

Photo: Unsplash/Antonika Chanel

Бустери для шкіри

Перед важливою співбесідою або багатообіцяючим побаченням кореянки йдуть на сеанс до дерматолога, щоб додатково наситити свою шкіру колагеном, гіалуроновою кислотою і навіть ДНК лосося. Бустер насичує шкіру вітамінами і ви отримуєте неймовірно свіжий вигляд, як головні героїні у популярних корейських драмах.

Photo: Unsplash.com/Sam Moqadam

Лазерне тонування

Розроблене в Кореї лазерне тонування пропонують більшість місцевих салонів краси. Як можна здогадатися з назви, ця процедура поліпшує тон шкіри, і, на відміну від традиційних лазерів, використовує енергію низької щільності, тим самим знижуючи ризик ускладнень, як-то знебарвлення. Стандартний пакет у більшості клінік — 10 сеансів на тиждень. Лазерне тонування корисне людям з гіперпігментацією, меланодермією, акне й плямами.

Текст: Kelly Jin
За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.