До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Апаратне омолодження шкіри: як технологія InMode розв’яже всі наші проблеми

Promotion

Процедури з омолодження шкіри й профілактики старіння стають дедалі популярнішими. Новий виток галузі — поява апаратних процедур, серед яких ізраїльська технологія InMode, що обіцяє процедуру без хворобливих відчуттів, швидкий ефект і комплексний підхід. Лікарка естетичної медицини Марія Трифонова розповіла про переваги роботи апарата й підготовчі етапи.

Реклама
Марія Трифонова
Як працює технологія InMode?

Технологія InMode — багатофункціональна платформа. Її робота спрямована на проведення таких естетичних процедур, як підтягнення й шліфування шкіри, епіляція, зменшення целюліту, боротьба з жировими відкладеннями та багато іншого. Функція омолодження — одна з найпопулярніших.

За словами Марії Трифонової, технологія InMode створена для комплексного підходу, спрямованого на відновлення тургору шкіри (її пружності, еластичності й наповненості). "Апаратна процедура омолодження рекомендована тим, хто пройшов через невдалу ліпосакцію, оскільки звільнені обсяги шкіри не можуть піти самі по собі, — зазначає Трифонова. — У разі в’ялості шкіри й птозу (як обличчя, так і тіла), процедура на апараті InMode також буде правильним рішенням".

Особливість цієї технології полягає в неінвазивності лікування. Радіочастоти сприяють нагріванню тканин через вплив змінного електричного струму різної частоти на певні зони. Останнім трендом малоінвазивної естетичної медицини став мікроголчастий RF-ліфтинг, де все ті ж радіочастоти проникають глибше й інтенсивніше прогрівають тканини, не залишаючи опіків та ефективно підтягуючи шкіру. Водночас процедура проходить майже безболісно й не потребує тривалої реабілітації.

Як підготуватися до процедури?

Приємно знати, що для апаратних процедур на InMode майже немає протипоказань. Марія Трифонова зауважує, що найбільшу популярність ця технологія має в Маямі й Лос-Анджелесі, де сонячна погода тримається майже весь рік, але й це не заважає клієнтам проходити процедури регулярно. Тобто навіть вплив сонячного світла на шкіру не є перешкодою.

"Звісно, перед процедурою потрібно проконсультуватися з лікарем і спеціально підготуватися. Також окрему увагу варто звернути на те, щоб процедуру проводив сертифікований лікар, оскільки InMode — це досить серйозна технологія, що потребує професійних рук і знань", — пояснює Трифонова.

До етапу підготування, за словами Марії Трифонової, належить і особливий протокол ін’єкцій: ін’єкції PRP (плазмотерапія) й амінокислот для стимулювання регенеративних функцій організму та крапельниці гультатіону для імунної відповіді, а також швидкого й комфортного відновлення. Готуватися потрібно заздалегідь і під наглядом лікаря.

Апарат BODYTITE технології InMode
Від чого залежить результат?

Результат передусім залежить від індивідуальних особливостей пацієнта й складності майбутньої роботи, на підставі яких лікар підбирає оптимальну кількість сеансів для конкретного випадку.

Правильне підготування — основа всіх основ, від якої залежить і ефективність процедури, і тривалість очікування результату. Трифонова пояснює, що в разі відповідального підготування результат помітний майже відразу, а без нього змін доведеться чекати місяці.

Отже, ефективність процедури залежить від кількох чинників: особливостей пацієнта, ступеня його підготування й інтенсивності роботи апарата. "Інтенсивність роботи апарата безпосередньо пов’язана з товщиною шкіри й підшкірної тканини. У разі проведення процедури без попереднього підготування потрібно занижувати інтенсивність апарата, а результат виходить мінімальний", — зазначає Марія Трифонова.

Щоб досягти максимального ефекту, до питання апаратного омолодження шкіри потрібно підходити комплексно: спочатку консультація з лікарем, потім складання плану лікування, етап підготування й — вишенька на торті — сама процедура. Технологія InMode працює досить делікатно, тому за умови правильного підходу до лікування результат буде швидкий і без наслідків. "Апаратних процедур не варто боятися, коли ви в руках професіонала. Що стосується апарата InMode, то він ідеально впорається з поставленим завданням", — запевняє Марія Трифонова.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.