До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 способів носити білу сорочку цієї осені

Біла сорочка, мабуть, найуніверсальніший і найпрактичніший елемент гардеробу, без якого вже неможливо уявити модний арсенал. Сьогодні з цим базовим елементом гардеробу, який раніше асоціювався виннятково з накрохмаленими комірами та строгими костюмами, можна скласти десятки стильних образів на щодень – від затишних поєднань з м'яким трикотажем до грайливих виходів у парі з мініспідницею у складку та лоферами з білими шкарпетками. Vogue.ua зібрав 5 модних способів, як стилізувати білу сорочку цієї осені.

Streetstyle
З трикотажем

Хрустка біла бавовна разом із делікатним трикотажем – модна формула цієї осені, яку обов'язково потрібно встигнути спробувати. Накидайте поверх об'ємної сорочки затишний подовжений кардиган, який ніби зв'язала ваша бабуся, надягайте трикотажні жилети в стилі преппі або доповнюйте лаконічну сорочку теплим топом з ніжної в'язки на кшталт модної блогерки Тамари Калініч.

Реклама
Streetstyle
У чоловічому стилі

Біла сорочка разом з широкими брюками, краваткою та маскулінною курткою на жіночій фігурі буде не менш привабливою, ніж коли подібний стиль демонструють чоловіки. Цієї осені не соромтеся запозичувати речі з гардеробу бойфренда і міксувати їх із базовою білою сорочкою. Крім того, інвестуйте в класичну чоловічу краватку, яку можна носить як зі спідничним костюмом, так і з розслабленими штаньми.

Streetstyle
З міні та лоферами

Один із наймодніших способів стилізації білої сорочки – це поєднання з довжиною міні, маскулінними бомберами та лоферами з трикотажними шкарпетками. Подібний стиль відсилає до естетики американських студентів Ліги плюща та є актуальним трендом цього сезону. Образи в стилі преппі зараз носять усі головні streetstyle-інфлюєнсери модних столиць.

Streetstyle
Білі кольори

Помилково вважати, що білий та молочний відтінки не можна поєднувати в одному образі. Модна інфлюєнсерка Хлої Харуш, за якою стежать 230 тисяч підписників у Instagram, на власному прикладі показує сумісність цих двох кольорів. Француженка цієї осені вибирає світлі відтінки, а основою для побудови її образу є біла строга сорочка.

Streetstyle
З максіспідницею та водолазкою

Багатошаровість – один із ключових трендів цього сезону осінь-зима 2022/2023. Використовувати цей модний прийом можна у різний спосіб, проте ми радимо спробувати надягти білу сорочку поверх класичної водолазки в тон, доповнивши вихід гостромодною спідницею завдовжки максі за прикладом скандинавської streetstyle-зірки Перніль Тейсбек.

Streetstyle

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.