До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші головні убори весни-літа 2024

Минулого літа найпопулярнішим головним убором була панамка — ідеальна захисниця від пекучих сонячних променів та дощу й стильний аксесуар. Цього весняно-літнього сезону панамки теж будуть помітними героїнями модних образів, однак на Тижнях моди на зірках стритстайлу були й інші ефектні головні убори. Розповідаємо про кожен із них.

Кепка

Знаменитості обирають чорні кепки, щоб залишитися непоміченими папараці, а от модники цього сезону віддають перевагу кепкам світлих та яскравих відтінків. Також популярним буде носіння кепки задом наперед. Як бачимо, цей головний убір ідеально поєднується зі спідницею frou frou — іще одним трендом весни-літа 2024.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Капелюх

Ковбойська естетика прослідковується в деталях. Бажаними є як легші солом'яні варіанти капелюхів, так і шкіряні та замшеві моделі на прохолоднішу погоду. Акторка Кайл Річардс носить капелюх у повсякденному образі з джинсами та лонгслівом, а під час Тижня моди в Мюнхені був помічений стильний чорний капелюх Miu Miu.

Кайл Річардс/Getty Images
Кайл Річардс/Getty Images

Getty Images
Getty Images

Хустка

Надзвичайно жіночний аксесуар, який можна по-різному стилізувати, був помічений під час весняно-літнього Тижня моди у дощовому Парижі. Хустку можна носити безліччю способів — від класичного, вузлом під підборіддям, до брутального, пов'язаною як бандана. А ще можна скласти хустку у стрічку і зробити пов'язку на голову. Усі варіанти ми вважаємо стильними й вже очікуємо побачити їх на вулицях міст.

Getty Images
Getty Images

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.