До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як ефектно носити мереживо цієї весни

Незважаючи на численні варіації протягом десятиліть, мереживо так і не змогло позбутися асоціацій із ситцем. Та схоже, шанувальниці модної індустрії по всьому світу погодилися прийняти кітчеву привабливість мережива цього сезону і цей делікатний матеріал захопив вулиці модних столиць.

Реклама

Мереживний тренд цього року багато в чому схожий із "голою" тенденцією 2023-го. Мереживна мідіспідниця — це простий спосіб відтворити елегантний образ, який можна було побачити на шоу Erdem і CarolinaHerrera сезону весна-літо 2024, але є і багато інших способів опанувати цю химерну тканину. Мереживна сукня поверх джинсів, здається, є популярним варіантом серед модниць, які зазвичай доповнюють образ спортивним бомбером і кросівками. Мереживо також є чудовим матеріалом для багатошаровості.

Натомість мереживна сорочка додасть вигадливий відтінок 1970-х до пари костюмних штанів для створення вечірнього образу. Фанаткам спідниць до вподоби прийде чорна мереживна спідниця-олівець, топbabydoll і Т-подібне взуття. Vogue.ua зібрав 4 елегантні способи носити мереживо цієї весни.

Мереживна сукня + комбінезон + бомбер

Мереживна сукня + мереживні штани + обʼємний блейзер

Мереживні штани + худі з принтом + максіпальто

Мереживна мідіспідниця + футболка-поло

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.