До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 3 способи носити твідовий жакет цієї весни

Безперечно, одними з головних речей цього сезону є різноманітні бомбери та шкіряні куртки. Утім, для поціновувачів більш елегантного верхнього одягу є чудова альтернатива — твідові жакети. Цієї весни модниці роблять ставку на фактурні двобортні блейзери з твідової тканини, гостромодні укорочені фасони та класичні чорно-білі моделі. Vogue.ua зібрав три стильні способи носити твідові жакети вже зараз.

З джинсами

Звісно, жоден сезон не обходиться без улюбленої пари джинсів. Цієї весни модниці з особливою завзятістю римують їх із твідовими жакетами. У фокусі streetstyle-зірок — укорочені моделі з гострою лінією плечей. Радимо придивитися до варіантів коричневого та чорного кольорів, а також фактурних кольорових жакетів.

Реклама

Зі спідницею

Твідовий спідничний костюм — справжня класика жіночого гардероба. В особливій шані модниць цього сезону — елегантні комплекти блакитно-білих відтінків. Найсміливішим також припадуть до вподоби костюми з максіспідницею з низькою посадкою. Головними союзниками в такому образі стануть ультрамодні лофери та яскраві аксесуари.

З принтами

Попри те що твідовий жакет сам по собі є фактурним елементом, streetstyle-зірки комбінують його з речами із не менш фактурними принтами. Радимо звернути увагу на різноманітні анімалістичні візерунки, як-от леопардовий чи зебровий.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.