До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кімоно повертається: 3 ідеї, як носити мікротренд цього сезону

Східна естетика, в якій кімоно є окремим культурним кодом, як в Україні вишиванка, давно стала світовою модною тенденцією. І оскільки під час цьогорічних тижнів моди не обійшлося без появи кімоно на подіумах і в стритстайл-звітах, ми даємо друге дихання цьому мікротренду і пропонуємо три варіанти його носіння цього сезону.

З джинсами та масивним взуттям

Getty Images
Getty Images

Реклама

Здається, будь-яка річ може розкритися по-справжньому у парі з джинсами. Ось і кімоно не є винятком: в дуеті зі світло-блакитними джинсами та масивним взуттям образ видається сучасним і легким. Вибираючи довге кімоно, зверніть увагу на варіанти із флористичним принтом, який цього року затьмарює будь-який інший.

Монообраз

Яскравий чи однотонний, монообраз, який складається з кімоно, штанів або шортів та топу, є готовим образом, стане в пригоді будь-коли. Піжамний стиль, який був найгарячішим трендом декілька років тому, досі залишається актуальним у таких переосмислених образах.

Вкорочене кімоно на щодень

Getty Images
Getty Images

Вкорочене кімоно, яке нагадує жакет, має більш строгий вигляд та рівний силует, що робить його ідеальним варіантом для щоденного носіння цілий рік. І хоча мінімалістичні чорні та білі варіанти приваблюють найбільше, придивіться до кімоно в техніці печворк, з торочками та анімалістичним принтом.

Vogue.ua радить надихнутися такими моделями кімоно для найближчого сезону:

Anjuna
Anjuna
Carine Gilson
Carine Gilson
Camilla
Camilla
Ambre Babzoe
Ambre Babzoe
KENZO
KENZO
Givenchy
Givenchy
Kiki de Montparnasse
Kiki de Montparnasse

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.