До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова ера: Samsung представили лінійку телевізорів 2024 року на основі штучного інтелекту

24 квітня Samsung Electronics представили лінійку телевізорів і аудіосистем 2024 року. Вона знаменує нову еру: сучасні моделі мають потужні можливості, що працюють на основі штучного інтелекту.

Реклама

Нова ера Samsung AI TV

Ще 5–7 років тому штучний інтелект у смарт-телевізорах здавався чимось магічним, проте сьогодні ясно: він здатен реально покращити життя. "Ми не просто пропонуємо виняткові враження від перегляду, а змінюємо ваш стиль життя", — сказав під час презентації С.В. Йонг (SW Yong), президент і керівник підрозділу Visual Display компанії Samsung Electronics.

На презентації Unbox & Discover компанія Samsung показала нові телевізори Neo QLED 8K й 4К, OLED та аудіосистеми, які мають ряд інновацій на основі штучного інтелекту. Смарт-телевізори вже давно стали більше ніж просто пристроєм для перегляду контенту: на них можна грати у відеоігри, спілкуватися з рідними, що знаходяться далеко, організувати робочий процес та керувати системами "розумного дому". Але штучний інтелект виводить ці можливості на вищий рівень, адже в нових моделях Samsung використано унікальний процесор NQ8 AI Gen3.

Це нейронний процесор, який блискуче справляється зі збільшенням деталізації і робить зображення чіткішим незалежно від якості вхідної картинки, а отже нові телевізори перевершують у можливостях звичайні з роздільною здатністю 4K. Дивитися спортивні матчі, коли помітний кожен рух м'язів на обличчі спортсмена, і документальні фільми, фіксуючи усі деталі, або грати в улюблені ігри, де штучний інтелект автоматично оптимізує якість зображення та звук, — нова лінійка Samsung пропонує революційний досвід. Але про все по порядку.

Neo QLED 8K: чіткість, звук та заощадження енергії

Neo QLED 8K — флагман найновішої лінійки телевізорів Samsung, оснащений удосконаленим процесором NQ8 AI Gen3. Це суттєвий прорив у розвитку ТV-технології зі штучним інтелектом, адже він оснащений нейронним процесором (NPU), який працює вдвічі швидше, ніж його попередник.

Технологія з надзвичайною точністю виявляє найдрібніші деталі, від виразу обличчя до найменших тонкощів сцени. Завдяки AI-масштабуванню 8К Pro улюблені серіали та фільми трансформуються, щоб точно відповідати 8K-дисплею, дозволяючи користувачам насолоджуватися рівнем деталізації та чіткості зображення. Крім того, технологія AI Motion Enhancer Pro робить швидкі рухи більш плавними та чіткими — мрія спортивних фанатів. Якщо ви любите дивитися теніс, то будьте готові: новий процесор забезпечить повний ефект присутності, ніби ви сидите в першому ряду.

Neo QLED 8K також відтворює якісний звук завдяки звуковій технології на основі штучного інтелекту. Багатьом з нас знайома проблема, коли при перегляді серіалу чи фільму фонові шуми у ньому перекривають голоси героїв, і ми змушені піднімати гучність, що насправді не вирішує проблему, а тільки дратує. Функція активного підсилювача голосу Pro (AVA Pro) тепер чудово виокремлює діалоги від фонового шуму, гарантуючи, що кожне слово буде почуте. Технологія об'ємного звуку Pro (OTS Pro) також покращує аудіосупровід, синхронізуючи звук з дією на екрані, що створює динамічніший і захопливіший досвід перегляду.

Головна особливість роботи штучного інтелекту в нових моделях Samsung — у тому, що він адаптується до потреб користувача. Для геймерів продуманий автоматичний ігровий режим з АІ — він вмикається під час геймінгу, оптимізуючи зображення та звук. До того ж AI Energy зменшує енергоспоживання без шкоди для якості зображення.

Лінійка Neo QLED 8K доступна у двох моделях, QN900D і QN800D, з діагоналлю 65, 75 і 85 дюймів.

Широка лінійка: Neo QLED 4K, OLED та аудіосистеми

Нова лінійка Samsung пропонує широкий вибір. Окрім флагманської моделі, кампанія представляє модельний ряд Neo QLED 4K, телевізори якого працюють на базі процесора NQ4 AI Gen2. Чудова контрастність завдяки покращувачу глибини зображення Real Depth Enhancer Pro, сертифікований Pantone екран, який точно передає кольори, об'ємний звук Dolby Atmos — моделі Neo QLED 4K задовольнять вибагливого глядача. Вони доступні у розмірах від 43 до 98 дюймів.

Також до лінійки увійшли телевізори OLED із функціями покращувача глибини зображення Real Depth Enhancer та OLED HDR Pro, які підіймають якість зображення на нові висоти. Крім того, Samsung представляє перший у світі OLED-екран Glare Free, який усуває зайві відблиски, зберігаючи глибокий чорний колір і чітке зображення за будь-яких умов освітлення.

Модельний ряд 2024 року також включає саундбар серії Q (Q990D) з бездротовою технологією Dolby Atmos та ультратонкі саундбари S800D і S700D, які пропонують ідеальний звук у витонченому і компактному дизайні. Крім того, всі саундбари Samsung оснащені передовими аудіотехнологіями, як-от Q-Symphony, яка бездоганно інтегрує телевізори та саундбари Samsung для створення віртуозного аудіосимфонічного супроводу.

У новій лінійці Samsung представили аудіосистему Music Frame. Цей універсальний пристрій дозволяє кастомізувати його панелями з особистими фотографіями або витворами мистецтва.

Розумний хаб

Мало хто з нас обмежується вдома одним телевізором, натомість зручніше влаштувати хаб, де кожен пристрій пов'язаний та працює злагоджено і швидко. Нові моделі Samsung підключаються до інтелектуальної екосистеми одразу після налаштування. Щойно користувачі вмикають свій новий телевізор Samsung, він розпізнає наявні мережі та пристрої й підключається до них за допомогою простого сповіщення на смартфоні. Завдяки сумісності з HCA та Matter, налаштування охоплюють всі домашні пристрої Samsung, а також техніку сторонніх виробників і пристрої IoT (Interner of Things — інтернет речей). Це усуває потребу в додаткових хабах, тому всім — від освітлення до безпекових сенсорів — можна керувати безпосередньо на великому екрані.

Використайте додаткову вигоду 1000 грн з промо-сертифікатом SAMSUNGWOWTV на передзамовлення нової лінійки телевізорів Samsung та аудіосистеми Music Frame в офіційному інтернет-магазині Samsung з 19:30 24 квітня до 19:30 25 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.