До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Coachella 2024: наймодніші образи it-girls на фестивалі

Щорічний музичний фестиваль Coachella в Каліфорнії завершився. Захід відвідали чимало streetstyle-інфлюенсерів, моделей та знаменитостей, які за традицією продемонстрували ефектні вбрання у стилі бохо. Образи з деніму, квіткові сукні й сяйливі каптани, блискучі ковбойські капелюхи, топи і спідниці, виконані в техніці макраме, ковбойки, прикрашені стразами бралети, футболки з принтом tie-dye і спідниці з торочками заполонили музичний фестиваль. Vogue.ua зібрав найстильніші образи на Coachella 2024.

Незважаючи на те що негласним дрескодом фестивалю став стиль бохо, модниці продовжують щороку вигадувати нові варіанти образів. Так, Алессандра Амбросіо, головна поціновувачка Coachella, одягла укорочений кроптоп, розшитий лелітками, та принтовані штани кльош у стилі 1970-х років, додавши масивний ремінь і сумку з леопардовим візерунком та торочками. Зі свого боку, Леоні Ханне для одного зі своїх виходів також зробила ставку на торочки: вони знайшли своє місце на довгій "голій" спідниці, яку модниця одягла поверх чорного боді з екстремальним вирізом.

Реклама

Періс Гілтон пішла ва-банк і обрала неоново-зелений комплект, що складається з топу та мініспідниці, який знаменитість доповнила "плюшевими" елементами того ж відтінку — курткою та обʼємною сумкою. Інфлюенсерка Леле Понс продемонструвала гарячий wet look: білі топ і спідниця ефектно контрастували з чорним бра.

Бразильська модель Жизель Олівейра з'явилася на фестивалі в total black look: вона одягла мікрошорти з широким поясом, пряжкою та написом Coachella, викладеним стразами. Її образ доповнювали топ із відвертим декольте, косуха з торочками на рукавах, а також капелюх від українського бренду Ruslan Baginskiy.

Спостерігати за образами гостей на Coachella завжди цікаво, адже можна побачити найсміливіші рішення. Цього року дівчата вдягали металеві топи, вилиті по фігурі, ефектні прикраси для тіла, напівпрозорі сукні та спідниці, бралети, прикрашені лелітками, та сексуальні ансамблі зі шкіри. Більше модних образів streetstyle-інфлюенсерів на музичному фестивалі дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.