4 найкращі альтернативи босоніжкам цього літа

Найпопулярнішим взуттям влітку є босоніжки, оскільки вони максимально оголюють ногу і ніби-то допомагають пережити спеку. І в той час, коли більшість модниць стилізують босоніжки з сарафанами, комбінезонами та сукнями, є й ті, хто хоче носити закрите взуття. На щастя, є 4 варіанти, які є найкращою альтернативою босоніжкам цього літа.

Мокасини

Мокасини є доказом, що комфорт та стиль можуть співіснувати в одній площині. Це зручне та вишукане взуття стало позачасовою іконою літа. Додаючи образам хлоп'ячості, мокасини гарно поєднуються з сукнями, мініспідницями, штанами, створюючи повсякденні та ділові образи.

Photo: Instagram @emmanuellek_

Hereu

Sebago

Еспадрильї

Еспадрильї були незмінним взуттям у 1960-х роках, а цього сезону вони повернулися, щоб нагадати про свою цінність. Еспадрильї на танкетці додають сміливості та вишуканості, натомість пара на плоскій підошві є елементом неповторної класики.

Photo: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images

Ralph Lauren

Castaner

Ковбойки

Всупереч поширеній думці, ковбойки не є взуттям для холодної пори роки. Цього літа усі відомі модниці підтримують тенденцію на ковбойські чоботи. Вони стильно поєднуються з яскравими сукнями та джинсовими шортами, та безперечно додають екстравагантності будь-якому образу.

Емілі Ратаковскі. Photo: Gotham

Ganni

Khaite

Балетки

В останні сезони балетки є впевненими лідерами серед взуття, яке претендує на звання головного теплої пори року. Бажаними є всі моделі: класичні, з яскравими елементами, з лелітками, у сіточку, металічні – обирайте ті, які подобаються вам найбільше.

Photo: Instagram @elsahosk

Aeyde

Acne Studios

За матеріалами vogue.fr

Популярне на VOGUE