До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Металізовані босоніжки — найгарніше взуття цього літа

Золоті та срібні металізовані босоніжки є ідеальним прикладом універсальності та позачасової елегантності. Вони додадуть будь-якому образу витонченості — від урочистих подій до офісних буднів. Vogue.ua зібрав 3 ідеї, як інтегрувати це взуття у свій щоденний гардероб.

Реклама

Знаменитості постійно вдаються до цих босоніжок, щоб доповнити свої образи. Яскравим прикладом є Зендея, яка для однієї зі своїх останніх появ у промотурі "Суперники" одягла срібні босоніжки, поєднавши їх із зеленим брючним костюмом, досягнувши таким чином ідеального балансу між вишуканістю та сучасністю.

Зендая
Зендая

Інша ікона стилю, Блейк Лайвлі, також використовує силу цих босоніжок. Як на червоній доріжці Met Gala 2011, так і під час рекламної кампанії фільму "Дедпул і Росомаха": золоті та срібні босоніжки з ледь помітним блиском стали головними героями образів акторки.

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі

Золоті босоніжки для офісного дрескоду

Поєднуйте золоті босоніжки з білим, бежевим або нюдовим брючним костюмом. Додайте шовковий топ або сорочку того ж тону, щоб виглядати ефектно, і декілька мінімалістичних аксесуарів для витонченого і професійного образу.

Сріблясті босоніжки

Чорна сукня ніколи не підведе. Додайте сріблясті босоніжки та відповідні сережки, щоб образ випромінював легку елегантність. Вираз "менше означає більше" ніколи не був настільки актуальним.

Золоті босоніжки для вечері з друзями

Навіть із джинсами та кроптопом золоті босоніжки можуть підняти образ на новий рівень. Виберіть металеву сумку для додаткового акценту або особливий аксесуар, який завершить образ. І якщо успіх цих босоніжок можна пояснити якоюсь особливістю, то це, безсумнівно, їхня чарівна здатність адаптуватися до будь-якого стилю та події. Від довгих суконь до структурованих костюмів або навіть більш повсякденних образів, — металізовані босоніжки є надійною інвестицією.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.