До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки балерини — улюблене взуття Дженніфер Лопес та тренд осені 2024

Тренди літа сфокусовані на головному взутті сезону босоніжках. У спекотні дні хочеться ходити або босоніж, або в сандаліях, тому тут усе справедливо. Однак якраз в середині літа ми починаємо спостерігати перші прояви модних тенденцій, які будуть з нами восени. І нашу увагу привернула Дженніфер Лопес, помічена в парі балеток на зав'язках. Пророкуємо цим балеткам статус найбажаніших наступного сезону.

Дженніфер Лопес. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin
Дженніфер Лопес. Photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin

Реклама

Балетки на шнурівці вперше стали найжаданішою парою десять років тому, а цієї весни ми втілювали балетну естетику в ділових образах. Дженніфер Лопес, зокрема, примудрилася взути балетки в найбільш елегантний спосіб з можливих.

Зірка з'явилася в образі із базових речей, які є в шафі кожної модниці: біла сорочка, штани в смужку та атласні чорні балетки на шнурівці із перлиною в центрі та квадратним носком.

Dior
Dior

Звісно, це лише один з десятків способів, як можна носити такі балетки. Ви можете носити їх із сукнями, джинсами та спідницями. А якщо інвестиція в таку пару викликана бажанням різноманіття, то вони впевнено замінять улюблені білі кросівки.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.