До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: жовта сукня — головна річ цього літа

Жовта сукня — один із абсолютних фаворитів сучасної моди. Цей колір швидко проник у тренди сезону весна-літо 2024 завдяки колекціям Erdem та Molly Goddard. Яскравість є однією з його головних переваг, а більш м’який його відтінок, масляно-жовтий, пофарбував собою усе: від манікюру до одягу.

Реклама

І модні подіуми, і вуличний стиль одностайні в своєму рішенні: жовта сукня без бретельок — головна героїня поточного літа. Модниці завзято носять плаття приглушених гірчичних тонів у поєднанні з білими балетками та темними окулярами, а також римують з босоніжками та клатчем.

Жовту сукню можна легко адаптувати до будь-якого стилю: від неофіційного до елегантного. Для такої нагоди варто поєднувати жовтий і чорний: до корсетної сукні додайте чорні мюлі з бантом, пасок та сумку.

З іншого боку, перед початком кутюрного шоу Elie Saab можна було побачити сукню з глибоким декольте і в’язаними мотивами. У такому образі стримані аксесуари є ключовими, щоб одяг залишався ошатним.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.