До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стильно носити джинсовий комбінезон поточного літа

Джинсові комбінезони завжди в моді. Цього літа їхня популярність також на піку, адже це ідеальний елемент гардероба, який допоможе створити стильний образ за лічені хвилини. Дизайнери представили безліч моделей: довгі, короткі, без бретельок, з асиметричними вирізами та варіанти в стилі 1970-х. Vogue.ua розібрався, як стильно носити джинсовий комбінезон нинішнього літа.

Нещодавно Chanel представили нову колекцію Haute Couture, натхнену практикою танцю і просочену кодами опери. Серед знаменитостей, присутніх на шоу, була бельгійська співачка Анжель, яка викликала фурор у джинсовому комбінезоні Chanel. Щоб надати сексуальності утилітарному одягові, співачка вирішила продемонструвати свій оголений торс. Просте, але ефектне вбрання вона поєднала із сумкою Chanel з подвійним логотипом C і парою чорних босоніжок на підборах, даючи урок моди, як вивести денім на новий рівень.

Реклама

У стилі 1970-х

Для образу в стилі 1970-х виберіть обтислий джинсовий комбінезон із застібкою по центру та розкльошеними штанинами. Доповніть вбрання джинсовою курткою та протисонцевими окулярами, щоб надати йому ностальгічного вигляду, а завершити варто взуттям на платформі та високих підборах.

Комбінезон без бретельок з вирізом у формі серця

Для тих, хто любить носити джинсові комбінезони, але шукає більш елегантний варіант, ніж традиційний утилітарний дизайн, модель із вирізом у формі серця може стати ідеальним вибором. Носити його без блузи настільки ж комфортно, як і стильно, а відповідний ремінь — ще одна деталь, яка допомагає покращити цей образ.

З білою блузою

Джинсовий комбінезон може ще більше відійти від початкового утилітарного стилю завдяки картатому дизайну, вишитому білим камінням, щоб створити ілюзію дрібних перлин на денімі. Модель без бретельок чудово поєднується з білою блузою.

За матеріалами Vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.