До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 наймодніших мініспідниць сезону весна-літо 2024

Valentino

Мініспідниці синонім палкого літа. У сезоні весна-літо 2024 в моді залишається весь міні- та мікроодяг: від прозорих шортів до спідниць, як із завищеною, так і з низькою посадкою. Цей надзвичайно універсальний одяг залишає простір для нескінченних стилістичних комбінацій. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими мініспідницями поточного літа, які мають зʼявитися у вашому гардеробі вже зараз.

Квіткові мотиви

AZ Factory
AZ Factory

Реклама

Valentino
Valentino

Квіти традиційно асоціюються з приходом тепла і саме тому частіше зʼявляються у весняно-літніх колекціях. У новому сезоні дизайнери знову зізналися в коханні цим романтичним і жіночним мотивам. За яскравим рясним візерунком радимо звернутися до AZ Factory, а за делікатними флористичними аплікаціями — до Valentino.

Атласні спідниці

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Спираючись на естетичну тенденцію coquette, яка нині захопила світ моди, атлас із блискучим ефектом стає одним із ключових трендів сезону весна-літо 2024. Він присутній у всіх його формах, але найбажанішими залишаються мініспідниці, як у колекціях Louis Vuitton та Alberta Ferretti.

Картатий принт

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Versace
Versace

Клітинка — універсальний візерунок, що буде актуальним і прийдешньої осені. Зверніть увагу на чорно-білу класику від Carolina Herrera, а також більш ніжну блідо-блакитну модель з принтом "шахівниця" від Versace.

Твідові спідниці

Chanel
Chanel

Christian Cowan
Christian Cowan

Хоч твід здебільшого асоціюється з осінньою-зимовим періодом, не варто залишати його осторонь цього літа. Chanel i Christian Cowan одноголосні в своєму вердикті: твідові мініспідниці — надійні супутниці як для офіційних виходів, так і для розслаблених щоденних образів. Носіть їх із жакетом з тієї ж тканини та улюбленими балетками.

Асиметрія

Acne Studios
Acne Studios

Courreges
Courreges

Асиметрія — помітний тренд поточного сезону. Топи, блузи, сукні, верхній одяг і навіть штани "приміряли" тенденцію на себе, зробивши цей крій одним з найбажаніших серед шанувальниць моди. Такі мініспідниці якнайкраще пасуватимуть до лаконічних топів і мінімалістичних аксесуарів.

Шкіряні спідниці

Akris
Akris

Etro
Etro

Коли мова заходить про шкіряну спідницю, люди поділяються на два табори. Одні використовують цю річ як основу для створення багатьох образів, а інші не розуміють, як правильно її носити. Утім, дизайнери певні: її можна припасувати до літнього гардероба. Поєднуйте шкіряну спідницю з кардиганом, як у Akris, в прохолодні дні, а в спеку надихайтеся стилізацією Etro та римуйте її з довгою шовковою блузою зі шлейфом.

Джинсові спідниці

Mugler
Mugler

Nina Ricci
Nina Ricci

Денім — позачасовий матеріал, доречний у будь-яку погоду. Джинсові мініспідниці відкривають безкраїй простір для стилізації. Зверніть увагу на моделі з симетричними вирізами та спідниці А-крою.

Трикотаж

Hermes
Hermes

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Трикотажні шорти вже завоювали своє місце під модним сонцем, та цього літа прийшов час поступитися першістю спідницям. Бордова міні, як у колекції Hermes, може стати ідеальним стилістичними полотном для монохромного образу або ж виступити яскравим акцентом, а модель Bottega Veneta, створена в техніці кроше, впишеться і в офісний дрескод.

Сяйливі мініспідниці

Rabanne
Rabanne

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Сяйливі джинси, доповнені торочками, мішурою, лелітками, різноманітною вишивкою та всілякими прикрасами, — одне слово, далекі від традиційних класичних і функціональних штанів, — гучний тренд поточного сезону. Услід за ними популярність набирають і яскраві мініспідниці. Зверніть увагу на моделі Dries Van Noten та Rabanne, які стануть надійними союзниками для неофіційних зустрічей.

У стилі бохо

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

IRO
IRO

Останніми сезонами, а особливо цього літа, світ моди захоплюється стилем бохо та естетикою 1970-х. Ми носимо бохо все: босоніжки, спідниці, штани, аксесуари. Цікаво, що й прийдешня осінь не стане винятком, тож варто звернутися до романтичних мініспідниць. Римуйте їх з ризикованими топами-бандо або вʼязаними лонгслівами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.