До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Man UA тепер і в Instagram

В Instagram запустився офіційний акаунт українського видання Vogue Man —@VogueManUkraine.

Тепер стежити за світом чоловічої моди й стилю стане ще зручніше. Крім модного контенту, в акаунті Vogue Man — новини культури й дизайну, нові тенденції у сфері wellness, їжі й подорожей. До фотосерій і матеріалів з друкованої версії видання буде додано ексклюзивні digital-матеріали: репортажі зі знімальних майданчиків і залаштунків модних показів, заняття з грумінгу й зоряні тренування. У рубриці "10 питань" з’являться як знайомі герої, так і нові обличчя, а щоп’ятниці Vogue Man представлятиме плейлисти від найкращих музикантів.

Реклама

Нагадаємо, в березні 2020 року команда Vogue UA представила перший номер Vogue Man UA. Обкладинку номера прикрасив найуспішніший чоловік-модель Паркер Ван Ноорд, а головними героями стали видатний письменник і поет Сергій Жадан, знаменитий скелелаз світу Алекс Гоннольд, відомий кліпмейкер Алан Бадоєв, прогресивний fashion-дизайнер Стефано Пілаті.

Крім того, у першому номері команда журналу підібрала базовий гардероб на основі чоловічих колекцій нового сезону, представила нові імена в культурі й моді, розповіла про новації в годинниковій справі, про тренди в грумінгу й велнесі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.