Як стильно носити спортивні штани adidas цього року: 6 модних варіантів

Робочий дрескод вже не той, що був. Якщо раніше навіть представники креативних професій приходили в офіс у спідниці-олівці, немов вийшли зі стрічки "Диявол носить Prada", зараз серед найзручніших та наймодніших офісних образів чорний total look та універсальне поєднання джинсів із жакетом. Однак найбільш сучасним елементом повсякденного стилю у 2024 році стають спортивні штани adidas. Ми не проходимо повз цього тренду й пропонуємо подивитися, як стилізувати впізнавані штани стильно.

Getty Images

Хто б міг подумати, що настільки зручна річ у гардеробі стане культовою? Ще у 2010-х роках будь-яка жінка, яка б насмілилися вдягнути зручні спортивні штани для виходу в місто, стала б жертвою пліток як та, що "запустила себе". На щастя, світ розвивається і подібні стереотипи давно застаріли, а ми радіємо свободі й носимо спортивний одяг у повсякденних образах.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Головна позитивна риса сучасної моди в тому, що у носінні спортивних костюмів немає правил — достатньо просто поєднувати спортивне з вишуканим чи класичним. Якщо ж вам все одно потрібна порада, то, по-перше, сміливо вдягайте яскраві кольори. Наприклад, зелені, червоні чи сині штани adidas. Далі — обирайте об'ємний класичний верх, як-от сорочка або жакет. А ще не цурайтеся чоловічих відділів, адже там справді можна знайти модні скарби, які складуть стильну компанію спортивним штанам.

Ми пропонуємо роздивитися шість стильних образів зі спортивними штанами adidas, які очікують на втілення цього року.

Асиметричний сліпдрес + спортивні штани + лофери

A.L.C.

Loewe

Vagabond

Wales Bonner x adidas

Сорочка в смужку + спортивні штани + мюлі

With Nothing Underneath

Balenciaga

Birkenstock

adidas

Асиметричний топ + спортивні штани + kitten heels

Entire Studios

Sophie Buhai

Cos

adidas

Бомбер + майка + червоні спортивні штани

Stussy

Agolde

Ancient Greek Sandals

adidas

Жакет + білі спортивні штани + кросівки

Conner Ives

Mango x Boglioli

Wales Bonner x adidas

adidas

Футболка з принтом + спортивні штани + в'єтнамки

Conner Ives

Havaianas

Aspinal

adidas x Wales Bonner

За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE