До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити смугасту сорочку цього літа

Багатошаровість є одним із зіркових трендів просто зараз. Тож не дивно, що модниці завзято стилізують такі образи, використовуючи ще одну гарячу тенденцію смугасту сорочку. Цей елемент гардероба вже давно перестав асоціюватися виключно з офісним дрескодом, а streetstyle-зірки запевняють, сорочка в смужку – ідеальна інвестиція поточного та прийдешнього сезонів.

Реклама

Смугаста сорочка набуває нового виміру через різні версії та має всі шанси замінити класичну білу модель прийдешньої осені. Хоча зараз модниці здебільшого зосереджені на повітряних і романтичних літніх сукнях, для більш прохолодних днів ідеально пасуватимуть саме смугасті сорочки, які вже стали базою капсульного жіночого гардероба.

Смугаста сорочка має безмежні можливості для стилізації. Носіть її з жилетом з наївним принтом та спідницею, шортами-бермудами і високими шкарпетками та навіть у тандемі з шовковою краваткою, яка демонструє найчистіший чоловічий стиль. Що стосується кольорів, то варто робити ставку на ніжні блакитний та рожевий, а також насичені червоний та синій.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.