До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: 6 способів носити чорний блейзер та джинси цього сезону

Чорний блейзер, непідвладний часу й елегантний предмет, не лише необхідний елемент робочого гардероба, але й засіб для створення більш формального та витонченого вбрання. Безсумнівно, джинси є одним із предметів, які виграють від цього найбільше. Цей дует завжди в тренді та готовий до використання в будь-яких ситуаціях. Vogue.ua зібрав 6 способів носити чорний блейзер та джинси поточного сезону.

Чорний блейзер + джинси кльош

Реклама

Згідно з останніми тенденціями — в моді стиль ретро. Щоб застилізувати розкльошені джинсові штани, запозичені з гардероба 1970-х років, можна використати чорний блейзер. Щоб зберегти сутність епохи диско — але в оновленому вигляді — немає нічого кращого, ніж взуття на високій платформі.

Чорний блейзер + джинси із загнутим краєм

Іноді увага до деталей повністю перетворює вбрання. Це досягається за допомогою поєднання аксесуарів (наприклад, сумка того ж кольору, що й взуття), або джинсів з підігнутим подолом. Простий, але ефектний трюк обіцяє стати союзником тих, хто хоче похизуватися своїм взуттям. Балетки, будучи однією з найбажаніших моделей поточного літа, виграють від цього найбільше. Для доповнення образу пропонуємо обрати сорочку оверсайз і блейзер з довгим лацканом.

Чорний блейзер + широкі джинси

Кросівки Adidas Samba є одними з фаворитів таких модниць, як Белла Гадід і Кендалл Дженнер, що робить це взуття одним з найважливіших елементів вуличного стилю вже кілька сезонів поспіль. Вони ідеально пасують для поєднання з різними предметами одягу: від міського до більш класичного. Додайте улюблений базовий топ, baggy-джинси і чорний блейзер, і практичне щоденне вбрання готове.

Чорний блейзер + вузькі джинси

Хоча мішкуваті джинси завоювали популярність цього сезону, модниці також продовжують обирати вузькі моделі, щоб створювати витончені вбрання. У поєднанні з блузами і топами в білизняному стилі та туфлями на підборах ця комбінація буде гарантовано неймовірною.

Чорний блейзер + джинси з високою посадкою

Шкіряні блейзери стали одержимістю модниць у 1990-х, коли їх позиціонували як одяг, що гарантує легкий стиль. Носіть їх із джинсами з високою посадкою та лоферами на платформі.

Чорний блейзер + джинси зі швами

Дуже простий спосіб отримати елегантне вбрання — це джинси з унікальними характеристиками. До цієї категорії належать вишиті моделі, сяйливі варіанти і джинси зі швом посередині. Щоб вони сяяли самі по собі, використовуйте стримані речі, як-от чорна блуза, жакет в тон і туфлі на підборах.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.