До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Футболки з написами: як носити головний тренд цього літа

Після виходу фільму "Суперники" із Зендеєю в головній ролі сіра футболка з написом I TOLD YA, напевно, стане гітом цього літа. А ще раніше прихильністю до футболок з іронічними слоганами нас заразила Вікторія Бекхем з її Fashion Stole My Heart. Також у яскравих футболках, які кидають виклик принтами та висловлюваннями, не раз були помічені Дуа Ліпа, Гейлі Бібер та Дженніфер Лопес. Тому цього літа можна очікувати на гучну появу мінімалістичних і не дуже футболок з написами в образах сучасних модниць.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама

Звісно, найкращим буде надати обраній футболці зіркове місце в образі, поєднавши її зі спідницею чи штанами з елементами в тон принту. Однак така футболка гарно сполучається і з верхнім одягом: оверсайз-сорочки, бомбери, жакети — пасуватиме все. Щоб образ мав стильний вигляд, обирайте футболки прямого приталеного або вільного крою та стилізуйте їх із трендовими цього сезону речами з цікавими деталями.

Ось кілька футболок із написами, якими надихається Vogue:

Jil Sander
Jil Sander
Gucci
Gucci
Burberry
Burberry
Emporio Armani
Emporio Armani
Maje
Maje
Sandro
Sandro
Sandro
Sandro
Zadig&Voltaire
Zadig&Voltaire
Ganni
Ganni
Off-White
Off-White

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.