До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бежевий жакет + джинси: 5 варіантів простого поєднання на літо 2024

У минулому часи, коли тільки ділові костюми у сірому та чорному кольорах вважалися достатньо офіційними для робочих зустрічей, роботи в офісі та урочистостей. Нині ми вільно комбінуємо бежевий жакет та джинси й вирушаємо як на роботу, так й на звичайну прогулянку. Цього літа ми звертаємо додаткову увагу на це поєднання й шукаємо свій ідеальний варіант серед бежевих жакетів та блакитних джинсів. Ось 5 варіантів цього простого та стильного тандему, які будуть до смаку більшості модниць.

Довгий жакет + джинси з підкладкою

Вишуканий образ представили у Christopher Esber – довгий жакет, який нагадує легке пальто, та джинси з підкладкою з шифону. Гарний приклад тихої розкоші.

Реклама

Christopher Esber весна-літо 2024. Photo: Daniele Oberrauch / Gorunway
Christopher Esber весна-літо 2024. Photo: Daniele Oberrauch / Gorunway

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Diesel
Diesel

Двобортний жакет + джинси з необробленим краєм

Потерті джинси з необробленим краєм у поєднанні з класичною білою сорочкою та двобортним бежевим жакетом є прикладом тандему популярного зараз стилю бохо із вічною класикою. Джинси дарують такому образу невимушеність та легкість.

Photo: Jade Tillman Belmes
Photo: Jade Tillman Belmes

Pinko
Pinko

Zara
Zara

Жакет пісочного відтінку + джинси + кросівки

Джинси з високою талією є ідеальними для поєднань з оверсайз жакетом та плетеною карамельною сумкою від Bottega Veneta. Масивні кросівки стануть неформальним акцентом такого образу.

Photo: Christian Vierig
Photo: Christian Vierig

The Frankie Shop
The Frankie Shop

Arket
Arket

Оверсайз жакет + джинси труби + туфлі

Представляємо універсальне комбо: двобортний бежевий жакет, блуза пастельного відтінку, джинси труби та елегантні туфлі. Спокійні відтінки та плавні лінії цього образу дозволяють взути яскраву пару човників, прикрашених леопардовим принтом або принтом під зебру.

Photo: Daniel Zuchnik
Photo: Daniel Zuchnik

H&M
H&M
Agolde
Agolde

Вкорочений жакет + мішкуваті джинси

Жакет є не просто універсальною річчю в гардеробі, а й акцентним елементом одягу. Гра з пропорціями має стати вашою улюбленою, якщо є бажання створювати цікаві стилізації. Беремо улюблені мішкуваті або вільні джинси, кроп-топ та вкорочений жакет. Підкреслена лінія талії, структурна лінія плечей та широкі штани зроблять всю справу за вас.

Photo: Jeremy Moeller
Photo: Jeremy Moeller

Mango
Mango

Only
Only

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.