Streetstyle: 5 костюмних штанів, які варто додати до шопінг-листа цього сезону

Хоча б одні класичні костюмні штани мають бути в гардеробі кожної. Які пасуватимуть до будь-якого взуття та верху і слугуватимуть роками для відвідин весіль, урочистостей, ділових зустрічей та концертів. Треба буде лише поєднати обрані штани з жакетом в тон, вишуканою блузою чи навіть звичайною білою футболкою. Далі дивимося, які костюмні штани цього сезону обирають герої стритстайлу.

Getty Images

Getty Images

Сірі штани

Ми оцінили сірий колір ще весною, і не дарма — цієї осені теж не варто нехтувати ним у своїх образах. Під час Тижня моди в Копенгагені увагу привернуло поєднання сірих штанів з чорною майкою та босоніжками на платформі. Для більш осіннього образу накиньте на плечі жакет та взуйте лофери на платформі.

Getty Images

Білі штани

Актуальність світлих штанів палаццо зазвичай триває до кінця вересня, коли ще достатньо тепло та сухо, аби продовжувати літній настрій стильними образами. Додати сезонності таким класичним штанам допоможуть широкий контрастний ремінь, кеди та светр.

Getty Images

Коричневі штани

Коричневий колір приваблюватиме нашу увагу всіма наявними відтінками решту 2024 року. Нижче ви бачите сет зі штанів та жакета відтінку какао, стилізованих із кроптопом, кедами Converse та протисонцевими окулярами. Вільний, розслаблений та водночас вишуканий образ варто повторити, які б класичні штани ви не обрали.

Getty Images

Штани в смужку на гумці

Штани класичного крою на гумці — це ода розслабленості та безтурботності, які можна перенести у свій повсякденний дрескод. Штани в смужку й з широкими підкатами додадуть образу ще більше легкості, а поєднання з довгим яскравим плащем створить стильну багатошаровість. Не маєте плаща? Поєднайте штани з сорочкою.

Getty Images

Штани кльош

Найелегантніша модель класичних штанів, яка вигідно підкреслює силует та гарно поєднується з туфлями з гострим носком. Класичні штани кльош складають гарні монохромні образи й не потребують яскравого доповнення, оскільки й самі собою є довершеним елементом гардероба. Хіба що золоті мінімалістичні прикраси точно не будуть зайвими.

Getty Images

Популярне на VOGUE