До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без нього ніяк: 6 ідей, як поєднувати ремінь зі штанами цієї весни

Немає писаних правил, як поєднувати ремінь і штани, однак є спостережливість, завдяки якій можна впевнено стверджувати, що цей аксесуар є однією з тенденцій весни-літа 2024. З ременями цього сезону ми будемо створювати як монохромні образи, так і використовувати їх у якості акцентів. Більше ідей як стилізувати аксесуар зі штанами в матеріалі від Vogue.

Instagram @sophiekremer
Instagram @sophiekremer

Реклама

Висока талія + тонкий чорний ремінь

Штани класичного крою з високою талією очолюють тренди весни-літа 2024 і є тим елементом гардероба, який можна (і треба) поєднувати з тонким поясом та білою сорочкою. Тонкі ремені від Gucci та Bottega Veneta з золотою пряжкою слугують відмінним референсом для такого образу.

Getty Images
Getty Images

Gucci
Gucci

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Чорні штани + ремінь в тон

Про це поєднання ми згадали завдяки Алексі Чанг, яка з’явилася на тижні моди у чорних штанах з ременем в тон. Надихаємося чорним ременем Saint Laurent з тисненої шкіри з блискучою обробкою.

Getty Images
Getty Images

Saint Laurent
Saint Laurent

Білі штани + контрастний ремінь

Білі штани завжди є привабливим вибором для стилізації, а коли вони поєднуються з контрастним чорним ременем, образ отримує глибину та підкреслену елегантність. Для цього можна зупинитися на класичному ремені з простою срібною пряжкою.

Getty Images
Getty Images

JasGood
JasGood

Бежеві штани + ремінь в тон

Хоча підібрати ідеальний ремінь до штанів не так просто, це точно не неможливо. Для бежевих штанів ми придивляємося до ременів на кшталт шкіряного ременю Toteme зі сріблястою пряжкою та до ременя Brunello Cucinelli із замшевим оздобленням і теж зі сріблястою пряжкою.

Getty Images
Getty Images

Toteme
Toteme

Brunello Cucinelli
Brunello Cucinelli

Шкіряні штани + ковбойський ремінь

Шкіряні штани теж будуть гітом серед модниць цієї весни. Штани вільного крою у поєднанні з ременем неодмінно мають настрій ковбойського шику. Ремінь обирайте з гравіюванням на пряжці та металевих деталях.

Getty Images
Getty Images

Golden Goose
Golden Goose

Штани оверсайз + коричневий пояс

Для цього поєднання ми надихаємося широкими синіми штанами з тонким коричневим ременем. При цьому відтінки коричневого можуть змінюватися залежно від ваших вподобань.

Getty Images
Getty Images

Keyri
Keyri

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.