До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балетки з гострим мисом — модна інвестиція цього сезону

Гостроносі балетки швидко стали однією з найбажаніших моделей взуття сезону весна-літо 2024. Від романтичних балеток, гідних казки, до блискучих варіантів з лелітками та панківських моделей з шипами: балетки з гострим мисом вже завоювали серця модниць і готові підкорювати вулиці fashion-столиць.

Реклама

Ця модель взуття швидко набула популярності, адже конічні балетки-човники здатні надати елегантності будь-якому вбранню. Голосно про їх повернення заявила колекція Prada, де було представлено взуття, яке почали називати "орігамі".

Prada
Prada

Завдяки яскравому геометричному крою, балетки з гострим мисом підкорюють серця знаменитостей та ікон стилю по всьому світу. Наділені універсальністю та елегантністю, вони адаптуються до будь-якого випадку, вигляду та стилю. Вони також ідеально пасують для щоденного вбрання або для завершення шикарного образу. Одними з постійних фаворитів КендаллДженнер є класичні чорні балетки: модель носить їх із мініспідницями та шовковими сукнями.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Як показує ЛеаНойман, балетки з гострим мисом настільки універсальні, що можуть стати головними героями двох абсолютно різних нарядів. Можна зробити ставку на елегантний тандем у поєднанні з плісированою спідницею або ж віддати перевагу негласній класиці вуличного стилю — denimtotallook, що складається з максіспідниці та топа.

Леа Нойман
Леа Нойман

Це взуття виділяється не лише своїми чіткими геометричними лініями, але й сяйливими декоративними елементами. Балетки з аплікаціями ідеально пасують для щоденного використання, щоб урізноманітнити образ.

Ліззі Матіс
Ліззі Матіс

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.