До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних streetstyle-трендів цього літа за версією знаменитостей

Стильно одягатися в спеку – справжнє мистецтво, адже прийоми багатошаровості недоступні і потрібно відштовхуватися від мінімальної кількості речей для створення модних образів. З цим завданням знаменитості справляються легко, популяризуючи нові тренди. Цього літа зірки тяжіють до класичних речей, які легко стилізувати, наприклад, до джинсових шорт і облягаючих суконь. Щодо аксесуарів, то зірки вибирають в'єтнамки як на підборах, так і на високій платформі, а також елегантні сумки. Тим часом чоловіки активізували свої модні експерименти й вибрали для своїх образів спідниці, які дедалі частіше стають унісекс-річчю. Коли серпень добігає кінця, ще не пізно отримати порцію натхнення для останніх літніх прогулянок. Нижче ми зібрали 7 модних streetstyle-трендів, які популярні цього літа серед знаменитостей.

Джинсові шорти

Джинсові шорти або джорти були особливо популярними у 1980-х та 1990-х роках і досі залишаються одним із головних елементів американського стилю. Сучасні шорти з деніму цього літа безперечно стали довшими і обтічнішими. Так, Белла Гадід і Кеке Палмер носили їх з укороченими топами, а Джіджі Гадід комбінувала свою світлішу пару з топом з асиметричним вирізом.

Реклама
Белла Гадід, Кеке Палмер, Джіджі Гадід
В'єтнамки

В'єтнамки давно перестали бути винятково взуттям для пляжу або басейну, зараз вони доречні і в міському гардеробі. Цього сезону наймодніші в'єтнамки обзавелися підборами або широкою платформою. Так, Кеті Голмс носила в'єтнамки з вишуканими ремінцями Сhristian Siriano в Нью-Йорку, Ель Фаннінг з'явилася у шльопанцях на підборах на Каннському кінофестивалю, а співачка Джастін Скай віддала перевагу в'єтнамкам на масивній платформі.

Джастін Скай, Ель Фаннінг, Кеті Голмс
Стримані сумки

Найрозкішніші сумки цього літа вирізняються мінімалістськими деталями, але максималістськими цінниками. Останні розкішні дизайнерські рішення – це відмова від прикрас та вибір гладеньких, невибагливих форм. В Італії Кендалл Дженнер носила шкіряну сумку The Row, а Тесса Томпсон модничала з елегантною сумкою Giorgio Armani у Нью-Йорку. Тим часом Кайя Гербер неодноразово показувала на власному прикладі, що лаконічні крихітні шкіряні сумки через плече – наймодніший аксесуар цього літа.

Кайя Гербер, Тесса Томпсон і Кендалл Дженнер
Облягаючі сукні

Легка літня сукня є обов’язковим елементом гардеробу у теплу пору року, а в останні кілька місяців фаворитом знаменитостей був чистий облягаючий силует. У Нью-Йорку Дженніфер Ловренс надягла коричневу сукню Matteau з квадратним вирізом, а Емілі Ратаковскі вибрала червону сукню, що окреслюює фігуру, та поєднала її з кросівками. Тим часом Габріель Юніон надягла трикотажну сукню з торочками Prada, яка показує себе у русі.

Дженніфер Ловренс, Габріель Юніон, Емілі Ратаковскі
Чоловічі спідниці

Мода дедалі більше стає безґендерною, а спідниці набувають унісекс-стилю. Цього літа Конан Грей, Бред Пітт і A$AP Rocky продемонстрували на власному прикладі, що носити спідниці можуть і чоловіки. Зірки вибирали спідниці зі шкіри, льону чи плісованої тканини Chopova Lowena. У поєднанні з крутою футболкою або майкою це, безсумнівно, свіжий образ.

Конан Грей, A$AP Роккі, Бред Пітт
Яскраво-рожевий

Завдяки рожевій колекції Valentino і постійному тренду Barbiecore (дівчача естетика, натхненна модною лялькою Barbie) яскраво-рожевий відтінок став головним кольором цього літа. Енн Гетевей, Аріана ДеБоз і Дуа Ліпа є одними з незліченних лідерок, які носять рожевий колір з ніг до голови. Ви дійсно можете носити його у монохромному образі або придбати лище один ефектний виріб, щоб зробити яскравий акцент.

Дуа Ліпа, Енн Гетевей, Аріана ДеБоз
Маленькі топи + великі штани

Найтрендовішим силуетом цього літа став невеликий топ і об’ємні брюки. Такі зірки, як Гейлі Бібер, Кім Кардаш'ян і Трейсі Елліс Росс, поєднували свої короткі майки з широкими джинсами або брюками-карго з кишенями. Цей базовий одяг – улюблена літня формула зірок на щодень, пропонуємо брати приклад.

Гейлі Бібер, Кім Кардаш'ян, Трейсі Елліс Росс

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.