До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найстильніші образи гостей Тижня моди в Копенгагені

Модні подіуми не єдине місце, де можна побачити актуальні тенденції. Так, за гостями Тижнів моди не менш цікаво спостерігати, особливо коли йдеться про скандинавських модниць, які славляться своїм унікальним стилем. З 9 по 12 серпня триває Тиждень моди в Копенгагені, а отже за цей час вулиці наповнилися інфлюенсерами, які ретельно підготували цікаві виходи на кожне шоу. Цього сезону streetstyle-зірки розрідилися на два протилежні табори: одні вибирали яскраві колірні рішення й бунт фактур, а інші модниці робили ставку на прості форми та класичні відтінки.

Streetstyle

Для скандинавських модниць немає жодних модних табу. Вони легко можуть одягнути спортивні штани з в’язаною жилеткою й туфлями на підборах, скомбінувати мініспідницю з низькою посадкою в парі з бомбером і в’язаними гетрами, або доповнити елегантну максіспідницю за допомогою спортивного світшота. Цього сезону дівчат часто можна було побачити в штанах-карго й базових топах, романтичних бавовняних сукнях і босоніжках з тонкими ремінцями, коротких спідницях і маскулінних жакетах, яскравих сукнях та стриманих брючних двійках і трійках. Vogue.ua зібрав найстильніші образи гостей Тижня моди в Копенгагені.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.