До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

12 найстильніших жінок 2021 року за версією Vogue

Цього року світ побачив чимало модних пам’ятних моментів. Але деяким жінкам вдавалося раз по раз дивувати й захоплювати публіку своїм вбранням. Зендая перевершила всіх на червоних доріжках, Леді Ґаґа змогла переосмислити шик старого Голлівуду зі стрипами, а Анджеліна Джолі краще за всіх носила вінтаж. У цьому матеріалі Vogue зібрав 12 зірок, які прикрасили дні 2021 року справді високою модою.

Кейт Мосс

У 2021 році легендарна супермодель з’явилася на обкладинці британського Vogue. Едвард Еннінфул написав про неї в листі редактора: "Кейт Мосс буде завжди". І ми не можемо не погодитися. Цього року Кейт невпинно демонструвала, що вона ікона стилю. Модель вибирала шикарні сліпони, штани кльош, богемні оксамитові блейзери й гарні каптани. Квінтесенція стилю Кейт у тому, що вона ніколи не намагається винайти велосипед. Зірка нагадує про те, що класика завжди залишається поза часом і тенденціями, а справжня розкіш іде від серця, а не від одягу.

Реклама

<b>kate moss 2021</b>

Леді Ґаґа

Леді Ґаґа захоплювалася голлівудським гламуром ще у 2018 році, за часів промокампанії фільму "Зірка народилася" і наступних появ на кінопреміях. У 2021 році співачка й актриса стала адептом "італійського гламуру" й піднесла його на новий рівень за допомогою стрипів і блискучих бальних суконь Valentino. Також на початку 2021 року Леді Ґаґа з’явилася на інавгурації президента Джо Байдена в розкішній сукні Schiaparelli, прикрашеній брошкою у вигляді голуба. Це був істинно історичний момент.

<b>lady gaga 2021</b>

Зендая

Зендая і Тімоті Шаламе стали улюбленим дуетом громадськості на червоних доріжках під час промокампанії фільму "Дюна". У 2021 році Зендая прославилася своїм незвичайним підходом до моди — великою мірою завдяки її стилістові Лоу Роучу. Він одягав актрису як у вінтажні сукні, так і в кастомізовані вбрання від найзнаменитіших модних Домів. І майже кожен з її образів викликав найширший резонанс. Чудова командна робота!

<b>Zendaya 2021</b>

Дуа Ліпа

Попзірка поставила перед собою завдання стати амбасадором молодих і модних цього року, підтримуючи всіх, хто обстоював естетику 2000-х, яку вона так любить. Спершу Дуа демонструвала свої образи на сторінці в Instagram, поки не відкрила показ Versace під власний трек і в такий спосіб офіційно закріпила свої відносини з модною індустрією. Дуа Ліпа і її стиліст Лоренцо Посокко не тільки майстерно інтерпретують сучасні тенденції, а й можуть зробити заяву, коли це треба. Показовий приклад: нестандартний образ Дуа Ліпи в сукні Maximilian на премії Brit Awards, який став одою британській моді.

<b>дуа липа 2021</b>

Ріанна

Цього року Ріаннавдягала найкращі вбрання навіть для простих вечер у ресторані — від вінтажних Chanel до рідкісних Dior епохи Джона Гальяно. Потім вона почала дедалі частіше з’являтися разом зі своїм хлопцем A$AP Rocky і разом вони мали ще крутіший вигляд, ніж поодинці. Назвіть ще одну пару, яка могла б одягнути пухові ковдри на Met Gala й перевершити майже всіх.

<b>Рианна 2021</b>

Джордан Данн

Джордан Данн завжди була королевою обтислого й зухвалого вбрання, але цього року вона перевищила саму себе. Вона найкраще носила як напівпрозорі комбінації Nensi Dojaka, так і пишні вечірні сукні Richard Quinn. А на церемонії вручення Fashion Awards Джордан Данн з’явилася в сукні італійсько-шриланкійського дизайнера Andrea Brocca, чим красномовно заявила про свій чудовий смак.

<b>Джордан Данн 2021</b>

Ізабель Юппер

Цього року Ізабель Юппер заприязнилася з Balenciaga і Демною. Французька кіносирена зчинила фурор у Каннах, одягнувши сукню Balenciaga і підхожі до неї протисонцеві окуляри. На Met Gala вона була в бальній сукні з оксамиту темно-червоного кольору, і позувала з більшим гонором, ніж моделі Balenciaga. І це лишень два з багатьох виходів 68-річної ікони у вбраннях бренду.

<b>Isabelle Huppert 2021</b>

Джемма Чан

Джемма Чан і її стилістка Ребекка Корбін-Мюррей завжди прагнуть до власних модних рекордів, і цього року вони справді досягли успіху. Пара об’єдналася з непальсько-американським дизайнером Прабалом Гурунгом, щоб створити сукню для Met Gala, присвячену першій китайсько-американській зірці Голлівуду Анні Мей Вонг. Також південнокорейський кутюр’є Сохі Парк створив для Чан разючий образ для світової прем’єри "Вічних".

<b>Gemma Chan 2021</b>

Анджеліна Джолі

Ніхто не носить Versace так, як Анджеліна Джолі на римській прем’єрі "Вічних". Але навіть не цей приголомшливо вишуканий модний момент визначив її модний рік. Насправді найкращий образ Анджеліни — це не її особисте вбрання. Актриса позичила дочці Захарі свою сукню Elie Saab, у якій була на церемонії вручення премії "Оскар" у 2014 році. У міру того, як рік добігав кінця, Джолі розкрила себе як берегиня архівного вбрання, свідома модниця зі схильністю до вінтажу й далекоглядністю, щоб ніколи не викидати одяг.

<b>Angelina Jolie 2021</b>

Зої Кравіц

Цей список наймодніших жінок був би не повним, якби в ньому не було Зої Кравіц, яка цього року полонила всіх сукнею-кольчугою Saint Laurent з кристалів на Met Gala. Зої Кравіц регулярно ставала героїнею модних хронік у своїх парних образах з Ченнінгом Татумом. Рідко хто з жінок міг би вийти в майці й атласній спідниці з низькою посадкою (хоч і The Row) і водночас дістати титул однієї з найстильніших у світі. Здатність Кравіц перемикатися між невимушеністю й приголомшливо сексуальним гламуром — секрет її неперевершеної привабливості.

<b>Zoë Kravitz 2021</b>

Синтія Еріво

Синтія Еріво невпинно зачаровувала модну індустрію своїми розкішними образами. Найбільший захват, звісно ж, викликала її зелена бальна сукня Valentino Stabilo на церемонії вручення премії "Золотий глобус". Утім, Еріво була незабутньою на кожній наступній червоній килимовій доріжці, залишаючи за собою трепет пір’я Oscar de la Renta, Louis Vuitton і Gucci. Вона — промінь світла в модній індустрії.

<b>Cynthia Erivo 2021</b>

Ніколя Кохлан

Ніколя Кохлан вкрала наші серця десь між першим сезоном "Бріджертонів" і відео для британського Vogue "Що в сумці". Завжди життєрадісна Кохлан посіла нішу прихильниці найхимерніших суконь від найкращих лондонських дизайнерів: від Simone Rocha до Molly Goddard.

<b>Nicola Coughlan 2021</b>

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.