До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

15 найкращих виходів Анджеліни Джолі в 1990-х

Актриса Анджеліна Джолі нині перебуває у світовому турне з нагоди прем’єри стрічки "Вічні", а на червоні доріжки охоче виходить разом з дітьми. Шанувальники нетерпляче очікують на кожен її вихід, і ця цікавість не зникає вже понад 20 років. Джолі завжди вміла додати нотку елегантності в будь-який свій образ — від сексуальних суконь Versace або Saint Laurent до стриманих образів Ralph & Russo або GIorgio Armani. Ставши популярною в 1990-х, володарка премії "Оскар" рано перейнялася любов’ю до обтислих максісуконь. Коли в 1999 році вона вдягнула сукню Randolph Duke, щоб отримати свій "Золотий глобус", Джолі засвідчила — гламур старого Голлівуду й далі живе.

Еще до того, как фильм Ще до того, як фільм "Лара Крофт" вийшов на екрани у 2001 році, Джолі вже популяризувала чорні топи зі шкіряними штанами

Поряд з елегантними сукнями Джолі також любила тату, кроп-топи й чорну шкіру. Згадайте її шкіряний тренч на прем’єрі "Зображаючи бога" в 1997 році. Насправді в актриси завжди було безліч шкіряних курток, які вона носила в найрізноманітніших місцях — від аеропортів до світових прем’єр кінофільмів. Лара Крофт була ідеальною роллю для Джолі: до того, як стрічка "Лара Крофт: Розкрадачка гробниць" вийшла на екрани у 2001 році, Джолі вже популяризувала чорні топи зі шкіряними штанами. Відтоді в зовнішньому вигляді актриси залишилися незмінними три речі: нейтральні відтінки, мінімалістичні силуети й бодіарт. Нижче Vogue згадує найкращі виходи Джолі, коли вона змішувала готичний стиль з голлівудським гламуром у 1990-х.

Реклама

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.