До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Мосс у джинсах bootcut

Нині триває Лондонський тиждень моди, на який з’їжджається багато знаменитостей. Зокрема, нова колекція Richard Quinn весна-літо 2022 зібрала багатьох зірок, з-поміж яких була і Кейт Мосс. Для світської події супермодель вибрала джинси, які носили головні модниці в нульових. І йдеться не про моделі із заниженою талією, а про неоднозначні джинси bootcut.

Кейт Мосс

Відмітною ознакою джинсів bootcut є прямі штанини, обтислі до коліна і злегка розширені в зоні гомілки. Такі зірки, як Брітні Спірс і Голлі Беррі, носили їх у парі з підборами на червоних килимових доріжках, іноді навіть із сукнею поверх. Однак Кейт Мосс вибрала вишуканіший образ. Британська супермодель скомбінувала джинси bootcut з оксамитовим синім жакетом, білосніжною сорочкою і коричневими ботильйонами з круглим носком. Завершили образ чорні протисонцеві окуляри й клатч зі зміїної шкіри.

Кейт Мосс
Кейт Мосс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.