До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуа Ліпа відкрила шоу Versace в Мілані

Уся увага модної громадськості зараз прикута до Мілану — в місті проходить Тиждень моди, більшість учасників якого усім на радість віддали перевагу традиційному формату проведення шоу. Свої колекції вже показали Prada, BOSS, Alberta Ferretti і Moschino, а ввечері п'ятниці всією увагою публіки заволоділа Донателла Версаче. Шоу Versace за традицією запам'яталося не лише зухвалим і сексуальним дизайном, але й участю знаменитостей.

Дуа Ліпа й Донателла Версаче

Так, головною зіркою показу Versace весна-літо 2022 стала британська співачка албанського походження Дуа Ліпа, якій синьйора Версаче довірила відкрити шоу. Для артистки цей вихід на подіум став дебютним, хоча з брендом вона вже працювала в минулому сезоні, ставши обличчям колекції осінь-зима 2021/22. Дуа Ліпа з'явилася на подіумі двічі — відкривала й закривала шоу.

Реклама
Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Також подіумом цього вечора пройшлася Лурдес Леон, старша донька Мадонни, яка зараз активно завойовує модну індустрію. Товариство їй склали не менш яскраві й харизматичні дівчата, які давно працюють з Versace — Наомі Кемпбелл, Джіджі Хадід, Емілі Ратаковскі та Ірина Шейк. Вихід кожної з них точно оцінив би засновник Versace Джанні Версаче, який по суті створив феномен супермоделей наприкінці 1980-х. Через 30 років його сестра Донателла успішно продовжує цю традицію.

Лурдес Леон
Джіджі Хадід
Наомі Кемпбелл

Успішно Донателла Версаче працює й зі спадщиною брата. Якщо в минулому сезоні вона звернулася до його морської колекції, то зараз згадала про знамениту сукню зі шпильками. Саме вона перетворила тоді ще маловідому актрису Елізабет Герлі на світову знаменитість. Світлини британки в сексуальному чорному образі, скріпленому шпильками, в 1994 році облетіли весь світ. У 2021-му бренд повертає культову модель у новій інтерпретації.

Ірина Шейк

Наступне літо Донателла Версаче бачить дуже барвистим і яскравим — насичені фарби вона змішала з помітними принтами, трохи відтінила їх драматичним чорним і приправила фірмовим сексапілом. Вийшло ефектно й зрозуміло.

Versace весна-літо 2022
Versace весна-літо 2022
Versace весна-літо 2022
Versace весна-літо 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.