До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Незвичайний стиль пари Зої Кравіц і Ченнінга Татума

Зої Кравіц і Ченнінг Татум — нова улюблена пара Інтернету. І звісно ж, цих двох особливо обожнюють за їхній стиль.

Перші спільні згадки про Кравіц і Татума з’явилися в ЗМІ в червні 2021 року. Спершу їх пов’язували не романтичні, а професійні стосунки: Кравіц оголосила про свій режисерський дебют — фільм Pussy Island із Ченнінгом у головній ролі.

Реклама

Чутки про роман почали активно ширитися в середині серпня, після того як з’явилися фото Кравіц і Татума з їхньої прогулянки в Нью-Йорку. На знімках Ченнінг їде на велосипеді BMX у футболці з принтом, синіх джинсах і чорних Converse, а Кравіц іде поруч із ним у вицвілих джинсах, чорному топі й чорних сліпонах. Хоча гранжевий підхід до мінімалізму не є чимось новим для Кравіц, ми не можемо не помітити її впливу на стиль бойфренда.

Кілька днів по тому їх знову помітили разом на прогулянці: Кравіц в ідеальній літній сукні-комбінації Araks, тоді як Татум — у білій футболці з малюнком, синіх джинсах у стилі печворк і класичних Converse.

Кравіц — королева невимушеного стилю — вибирає мінімалістський одяг, віддаючи перевагу простим топам, штанам, кардиганам, і підбирає аксесуари в тому ж дусі. Ченінг, схоже, став адептом цієї ж філософії. Актора дедалі частіше можна зустріти в класичних чиносах, синіх джинсах, кедах і простих футболках або толстовках. Схоже, разом вони стали іконами вуличного стилю.

Але варто зазначити, що цього року на Met Gala пара засвідчила: вміє вбиратися й гламурно. Як муза Saint Laurent, Кравіц з’являлася на балі Інституту костюма у вбраннях бренду у 2018, 2019 та 2021 роках. Її прикрашена кристалами сукня-кольчуга мала чудовий вигляд поруч із позачасовим смокінгом Versace, у якому з’явився Татум. Чи варто казати про очевидне? Дивитися на цих двох — суцільна насолода.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.