До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 аксесуарні бренди, які вибирають відомі модниці

Сумки — ефектний аксесуар, який важко не помітити, а потрапляння в правильні руки завдяки силі соціальних мереж здатне майже будь-який молодий бренд миттєво зробити впізнаваним у всьому світі. Ми вибрали марки, які стали популярні завдяки Instagram-інфлюенсерам і тепер продаються всюди.

Cult Gaia

Зірка бренду Cult Gaia запалала у 2017 році, коли їхня сумка Ark облетіла Instagram-акаунти головних модниць світу. Дівчата полюбили її за ефектний зовнішній вигляд, адже ця модель більше була подібна до плетеної скриньки, а не сумки. Зроблена з бамбука, вона прекрасно тримала форму й мала фотогенічний вигляд у кадрі. Саме популярність цього аксесуара дала змогу невеликому каліфорнійському бренду розвиватися далі — тепер у своєму асортименті він має як широку колекцію сумок, так і повноцінну лінію одягу.

Реклама
Бейонсе
Мішель Вільямс

<b>Сумки CultGaia</b>

Rubeus Milano

Сумки Rubeus Milano точно сподобаються прихильницям яскравих і мініатюрних сумочок. Їх уже бачили в руках таких відомих дівчат, як Джиджі Гадід і Пріянка Чопра, які за допомогою них робили образ цікавішим. Цей італійський бренд має кілька лінійок сумок — від солом’яних до сатинових, але найбільшу популярність здобули сумки Flash Bag з екзотичної шкіри яскравих відтінків — рожевого, синього або жовтого. До речі, до прихильниць сумок Rubeus Milano належить одна відома жінка — Моза бінт Насер аль-Міснед, друга дружина шейха Катару. Для своєї колекції вона вибрала сумку бренду з ювелірною застібкою із золота та коштовним оздобленням.

Пріянка Чопра
Джиджі Гадід

<b>СумкиRubeus</b>

By Far

Сумки By Far сміливо можна назвати головним аксесуаром цієї весни. Його засновниці — Валентина Ігнатова, Сабіна Жошева й Деніца Бумбарова — майстерно грають на наших ностальгічних почуттях до моди 1990-х, повертаючи знакові форми того часу. Їхній новий гіт — витягнені сумки на коротких ремінцях, подібні до тих самих "багетів". Їх уже встигли оцінити Гейлі Бібер, Ірина Шейк і Кая Гербер. Більше про бренд читайте за посиланням.

Ірина Шейк
Белла Гадід

<b>СумкиByFar</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.