До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сумки By Far — улюблений аксесуар знаменитостей цієї весни

Маленькі сумки витягненої форми з короткою ручкою будуть у тренді цього року. І одна культова марка, зокрема, дбає про те, щоб знаковий аксесуар 1990-х зберігав почесне місце у списку бажань модниць. Цим брендом став By Far. Бренд, який 2016 року заснували три молоді жінки — сестри-близнючки Валентина Ігнатова й Сабіна Жошева та їхня найкраща подруга Дениця Бумбарова, легко полонив серця головних streetstyle-зірок і знаменитостей.

By Far, що спеціалізується на випуску аксесуарів, натхнених естетикою кінця 1990-х — початку 2000-х, з моменту виходу дебютної колекції, стрімко почав набирати популярність. Серед його прихильниць — Ірина Шейк, Софі Тернер, Кая Гербер, Гейлі Бібер і Пріянка Чопра. Однак сестринські дуети — Белла і Джиджі Гадід, Кайлі та Кендалл Дженнер — здається, чи не найбільші фанатки вінтажного дизайну. Сумки Rachel, Mini і Uma, створені в Австралії й виготовлені вручну в Болгарії, нині невіддільний атрибут модних дівчат.

Реклама

Завдяки доступній ціні By Far і тому факту, що ці сумки добре пасують як до футболки з джинсами, так і шовкових суконь-комбінацій, брендові, мабуть, судилося стати сучасною класикою. В Ірини Шейк вже зібралася чимала колекція сумок цього бренду — від мініваріантів до середніх моделей. Модниця і трендсетерка носить їх у будь-яку пору року: взимку з пуховиками й екошубами, а навесні з жакетами й пальтами. Більше образів знаменитостей з культовими сумками By Far дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.