До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 пари босоніжок, які варто додати до свого гардероба вже зараз

Кожен сезон має свої взуттєві тренди. Утім, босоніжки завжди залишаються невід’ємною частиною літнього гардероба. Від оновлених вʼєтнамок до мюлів з мінімалістичними акцентами та сабо на високій платформі: vogue.ua зібрав 4 пари босоніжок, у які варто інвестувати у 2024 році.

Оновлені в'єтнамки

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

Цього літа вʼєтнамки досягають вершин розкоші. Переглянуті такими брендами, як Chanel і Miu Miu, ці іконічні та комфортні моделі з 2000-х залишають пляж, щоб продемонструвати місту весь свій модний потенціал.

Kitten heels

Взуття з підборами kitten heels — синонім сучасної елегантності. Мюлі, слінгбеки та босоніжки відсилають до "тихої розкоші", пропагованої поверненням трендів 1990-х років.

Гладіатори

Rabanne
Rabanne

Сандалії-гладіатори виділяються як найбільш ефектні та сміливі босоніжки сезону весна-літо 2024. Ажурні ремінці вздовж ніг нададуть образу нотку античності, як у колекції Rabanne.

Сабо на дуже високій платформі

Сієнна Міллер підтвердила прихід дуже високих сабо на першому показі Чемени Камалі для Chloé. Це взуття ідеально пасуватиме для створення образів у стилі бохо-шик із правильною дозою ретро.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.