До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сережки розміру XL — найсвятковіший аксесуар весна-літо 2021

Вже більш як рік відбувається повна трансформація весільної естетики, де елементи традиційної моди відходять на другий план, а деталі й аксесуари, яким раніше не було місця у весільній сфері, стають головними дійовими особами. Цей тренд безпосередньо стосується сережок розміру XL у їхній найпишнішій, найпоказовішій і максималістичній версії, які з прет-а-порте колекції брендів сезону весна-літо 2021 року увірвалися на весільну сцену.

Найімовірніше, цього року весілля збережуть камерний формат, започаткований у 2020 році, що як і раніше сприятиме розслабленішому весільному образу. Ця тенденція знайшла втілення як у колекціях весільних суконь, так і в макіяжі та зачісках, позаяк наречені стали виявляти особливу цікавість до розпущеного волосся й неформальних зачісок. У царині аксесуарів також є елементи, що засвідчують естетичне перетворення: короткі вуалі, туфлі без підборів і сережки розміру XL, які замінять традиційні весільні аксесуари.

Реклама
Alessandra Rich

Alessandra Rich представили весняну колекцію, просякнуту справжнім британським духом, притаманним цій марці, а великі сережки стали головним героєм найвишуканіших образів. Carolina Herrera запропонували вечірні сукні й костюми в парі з масивними, утім елегантними овальними сережками різних кольорів. Такі бренди, як Emporio Armani, Jacquemus або Chanel, що традиційно вибирають чистіші лінії та мінімалістичний дизайн, цієї весни використовували максіприкраси, щоб розбавити простоту білих образів.

Chanel

Але якщо хтось і зробив ставку на великі сережки для наречених, то це були Simone Rocha. Гіперболізовані камені, кристали й перли — візитна картка модного Дому. Цього сезону дизайнерка пішла далі й представила ексклюзивну весільну колекцію спільно з люксовим онлайновим ритейлером Mytheresa. До капсули ірландської дизайнерки ввійшли довгі, усипані перлами сережки, каблучки з кристалами й перлові сумочки та шпильки, які поряд з п’ятьма сукнями з найніжніших тканин пропонують альтернативу традиційним образам для наречених.

Simona Rocha х Mytheresa

Сережки розміру XL, безумовно, стануть зірковим аксесуаром цього сезону. І не тільки через велику кількість великих аксесуарів, представлених на подіумах, а й через те, що лаконічні весільні сукні, розслаблені зачіски й легкий макіяж потребують коштовностей, щоб хоч трохи порушити мінімалізм. А що може бути краще, ніж придбання ефектних пар сережок, які можна буде носити й після весілля? Ось кілька прикладів актуальних моделей.

<b>серьги xl</b>

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.