До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі з бантами — улюблене взуття модниць цього сезону

Естетика coquette набирає обертів, а туфлі з різноманітними бантами підкорюють серця й гардероби модниць у всьому світі. Хоча дехто може заперечити, мовляв, моделі з таким декором наївні, утім найпрестижніші бренди довели, що це взуття здатне допомогти мати жіночний і елегантний вигляд щодня.

Chanel
Chanel

Реклама

У переліку головних тенденцій сезону весна-літо 2024 є ідеальна пара, яка прагне стати частиною вашої колекції. З підборами kitten heel або ефектом потертості, щоб сформулювати вбрання з готичними відтінками, як у Dior, слінгбеки з непомітними підборами, як у Chanel, чи на високій платформі, як у колекції Simone Rocha: спокусливі варіанти відповідають стандартам стилю будь-якого покоління.

Dior
Dior

Simone Rocha
Simone Rocha

У той час як подіуми гучно заявили про успіх взуття з бантами, експерти вуличної моди демонструють його справжню функціональність. Ідея полягає в тому, щоб надати їм вишуканості за допомогою офіційного одягу або мінімалістичного вбрання.

З обʼємною сукнею

Моделі з бантами поповнюють перелік наймоднішого взуття сезону весна-літо 2024, тому варто мати їх у своєму розпорядженні. Вони ідеально пасують до ефектних мʼяких суконь обʼємного крою. Модниці пропонують обирати пару чорних слінгбеків з гострим мисом і тонкими бантами, які додають образу романтичності.

З офіційним вбранням

Звичайно, високі підбори з чарівними бантами пасують до будь-якого образу, зокрема й до ділового стилю. Робіть ставку на сині джинси фасону Mom, топ у рубчик і традиційний блейзер. Єдине, що потрібно для завершення вбрання, — туфлі з бантами, які стануть найкращими союзниками.

З джинсами baggy

Немає нічого кращого, ніж класичні туфлі-човники з пастельно-рожевими бантами, щоб мати милий і сучасний вигляд. У цьому випадку вони не будуть доповненням до сукні: streetstyle-зірки наважуються римувати їх з мішкуватими джинсами, укороченими джинсовими куртками, смугастою сорочкою і жилетом у тон взуття. Підтвердження того, що багатошарове вбрання також може бути кокетливим завдяки правильному взуттю.

З асиметричною блузою

Цього сезону інвестуйте в моделі на високих підборах і в стриманих кольорах, зокрема в чорному. Зробіть ставку на моделі від Dior, Valentino або Mach & Mach. Щоб надати образу вишуканості та сучасності, додайте сині джинси з вицвілим ефектом та асиметричну чорну блузу. Таке вбрання можна асоціювати з готичним стилем, який можна було побачити в колекції Dior весна-літо 2024.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.