До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бордові босоніжки — улюблене взуття модниць цього сезону

Окрім модних дизайнів, які заполонили перелік наймоднішого взуття сезону, у 2024 році особливо виділяється колір. Звичайні нейтральні тони, як-от білий або чорний, відступають на другий план на користь набагато яскравіших кольорів. Baby blue є одним із улюблених варіантів, але якщо є тон, який дозволяє плавно та стильно переходити від одного сезону до іншого, то це однозначно бордовий.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Реклама

На подіумі його можна було побачити в багатьох варіаціях: від босоніжок Hermès на пласкій підошві до моделей на низький підборах в утилітарних образах Lemaire. Victoria Beckham представила бордові босоніжки з невеликою платформою спереду в поєднанні зі шкарпетками. Такий стилістичний трюк — справжня знахідка поточного сезону: безліч брендів пропонують поєднувати їх у монохромних образах — у різних версіях темно-бордового або в діапазоні темніших відтінків.

Hermes
Hermes

Lemaire
Lemaire

Насправді темно-бордові босоніжки можуть бути такими ж універсальними, як і чорні, — і надавати образу більш цікавого акценту. Зробіть ставку на мішкуваті джинси з темною футболкою або білу мереживну сукню, до якої можна додати сумку в тон взуття. Окрім цього, варто також взяти на озброєння протилежні відтінки: аквамарин і зелена м’ята дуже добре контрастують з червоним, тому вони також ідеально поєднуються зі взуттям темніших тонів,.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.