До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іван Дорн презентував VFX-кліп на пісню Wasted

Іван Дорн презентував VFX-кліп на пісню Wasted з третього студійного й першого англомовного альбому OTD 2017 року. У ньому музикант супергеройствує, дивує й трохи бешкетує.

Иван Дорн в клипе WastedІван Дорн у кліпі Wasted

Прем’єра кліпу Wasted відбулася на кінофестивалі Vienna Shorts 2 червня 2020. Режисер відео — Денис Щукін, відомий VFX-дизайнер, у послужному списку якого робота для світових блокбастерів, серед яких "Дедпул", "Логан", "Тор: Рагнарек" і навіть "Гра престолів".

Реклама
Иван Дорн в клипе WastedІван Дорн у кліпі Wasted

"У 2017 я вперше почув OTD і мені відразу сподобалися три треки — Collaba, Wasted і Such a bad surprise. Але міцніше за всіх у голові засів саме Wasted — я програвав його на повторі нескінченну кількість разів, це було щось дуже нове, свіже й зовсім не подібне на колишню творчість Івана, — каже Щукін. — Водночас я задумав створити персональний проєкт, під який цей трек ідеально лягав. Вирішив запропонувати Івану стати одним з перших музикантів, які замінили себе 3D-версією у відео, і зняти офіційний кліп. Зв’язався з ним через нашого спільного друга — Ваня теж перейнявся ідеєю й ми відразу порозумілися. Трохи згодом зустрілися особисто в Лос-Анджелесі й понеслося — розкадрування, фільмування, сценарії!".

Иван Дорн в клипе WastedІван Дорн у кліпі Wasted

У кліпі, зробленому в стилі комп’ютерної гри, Дорн у костюмі Calvin Klein by Raf Simons випускає електричні блискавки з рук і телепортується в просторі. Для створення візуальних ефектів музикант знімався два дні в київській студії в спеціальному костюмі з технологією "захоплення руху" (motion capture).

"Тривалий час я не міг повірити в те, що відбувається — кліпу передувала ретельна підготовка, збір команди в усьому світі — від Іспанії до Канади, все це було для мене трохи неймовірним. Я повірив у це, тільки коли зайшов у Києві в кінопавільйон, де на мене надягли цей чорний костюм з кульками, я почав рухатися й зрозумів, що відбувається щось надзвичайне. Я почуваюся якимось голлівудським актором — тобто моїми рухами зможе рухатися хто завгодно, навіть Шварцнеггер або Сталлоне", — ділиться враженнями Дорн.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.