До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найпопулярніші будинки знаменитостей у Pinterest

Заглядати в Pinterest у пошуках натхнення приємна рутина для багатьох. Заглядати через Pinterest в домівки знаменитостей це коли прийти на новосілля до друзів, щоб критичним оком оцінити ремонт. Нижче представлено 10 найпопулярніших будинків знаменитостей в Pinterest, які надихнуть (і здивують) незвичайними формами й інтер'єрами.

Будинок Дрейка. Photo: Jason Schmidt. Style: Colin King
Джанні Версаче

Колишній нью-йоркський будинок покійного дизайнера тепер можна орендувати за 120 000 доларів на місяць. Резиденція дизайнера Casa Casuarina в Майамі детально показана в другому сезоні мінісеріалу Райана Мерфі "Вбивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів". Розкішний і незвичайний стиль Версаче помітний в кожній кімнаті резиденції.

Реклама
Кріс Браун

Колишній будинок зірки хіп-хопу в Лос-Анджелесі відомий масивними графіті із зображеннями гігантських монстрів, через які у музиканта були конфлікти з сусідами. Проте допитливі спостерігачі за життям зірки все ж змогли побачити і внутрішнє оздоблення будинку, розглядаючи світлини, коли Браун виставив будинок на продаж.

Кайлі Дженнер

Попри те, що Кайлі Дженнер більше не живе в цьому розкішному будинку від архітектора Мартіна Лоуренса Булларда, особняк все-таки виявився доволі екстраординарним, щоб потрапити на обкладинку Architectural Digest в 2019 році.

Адель
Photo: @adele

Хоча Адель ретельно оберігає своє приватне життя, вона поділилася фрагментом свого будинку в Лос-Анджелесі в Instagram, дозволивши своїм передплатникам мигцем поглянути на його красивий білий екстер'єр (і величезне квіткове кільце на честь її дня народження).

Дональд Трамп
Photo: Getty Images

Так, ми теж не очікували що він потрапить у топ-10, але багато в чому це відбулося завдяки інтерв'ю Меланії Трамп Refinery29 в 2012 році. Так що в інтернеті є достатньо інформації про те, як раніше жили Трампи. Відчинивши двері свого пентхауса в Trump Towers, Меланія продемонструвала позолочений неокласичний інтер'єр їхньої нью-йоркській обителі.

Вілл Сміт

Насолоджуючись славою упродовж більшої частини своєї 30-річної кар'єри, колишній "Принц з Беверлі-Хіллз" тепер проживає в гігантському будинку в Калабасасі, вартістю 42 мільйони доларів, з дружиною Джадою Пінкетт Сміт і дітьми Віллоу і Джейденом. Розташований на ділянці площею 150 акрів будинок пара показала Architectural Digest в 2011 році. Проте із регулярністю, якій можна позаздрити, маєток миготить в Instagram-акаунтах сім'ї Смітів.

Дженніфер Лоуренс

Відомо, що оскароносна актриса не веде соціальних мереж, але після придбання будинку в Лос-Анджелесі за 8 мільйонів доларів нам все ж випала нагода заглянути всередину. Вкритий лозою будинок у французькому стилі площею 5 500 квадратних футів знаходиться в Беверлі-Хрест. Колись він належав Джесіці Сімпсон.

Роберт Дауні-молодший

Незвичайний будинок-млин зірки "Залізної людини" був помічений Architectural Digest і в одному кумедному відео. На сьогоднішній день кліп зібрав понад 24 мільйона переглядів. Вочевидь, публіці сподобався цей чудовий особняк, тому що він став третім за популярністю будинком знаменитостей в Pinterest.

Дрейк
Будинок Дрейка. Photo: Jason Schmidt. Style: Colin King

Будинок Дрейка в Торонто теж з'являвся в Architectural Digest, і ми маємо віддати йому належне за його грандіозність. Власник будинку площею в 50 000 квадратних футів може похвалитися власним баскетбольним майданчиком і блискучими сходами, прикрашеними зіркоподібними люстрами. Власник будинку напевно надихається стилем ар-деко.

Тейлор Свіфт

Тейлор Свіфт, яка ретельно оберігає своє особисте життя, відома вражаючим портфоліо нерухомості, в якому значаться кілька будинків в Нью-Йорку, Род-Айленді, Лос-Анджелесі і Нешвіллі. Час від часу ми маємо можливість заглянути в її будинки: під час її знаменитої вечірки на честь 4 липня або у відео Vogue, де Свіфт відповідає на 73 запитання і проводить нам коротку екскурсію одним зі своїх будинків. Яке враження? Співачка надає перевагу традиційному стилю із безліччю затишних крісел, східних килимів і пледів.

Текст: Yeong Sassall

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.