До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дрейк і Chrome Hearts створили унікальний Rolls-Royce

Схоже, у розумінні Дрейка дуже мало того, що не можна було б поліпшити за допомогою люксових брендів, зокрема Chrome Hearts. Раніше репер кастомізував свій годинник Rolex фірмовим мотивом американського бренду. А цього разу канадський артист представив своє бачення Rolls-Royce. Дрейк і Chrome Hearts репрезентували кастомний Rolls-Royce Cullinan зі стьобаними шкіряними сидіннями з хрещатим візерунком і вигравіюваним написом "Fuck You".

Сам автомобіль — результат більш як річної роботи Chrome Hearts і Дрейка. Співпраця стало кульмінацією того, що засновниця бренду Лорі Лінн Старк описує як тривалу дружбу між Дрейком і компанією. Старк каже, що впродовж багатьох років вона робила безліч нестандартних речей для приватних клієнтів, зокрема й стетоскопи для лікарів-терапевтів, але нічого складнішого за цю машину не було. "Технічна сторона роботи була надзвичайно складною, — зауважує вона. — Ви маєте відповідати стандартам, і все це було складно здійснити". Автомобіль — це не шкіряна куртка або прикраса, яка просто має бути гарною на вигляд; Старк прагнула переконатися, що колеса працюватимуть належним чином, що подушки безпеки спрацюють, а використовувана шкіра вогнестійка.

Реклама

Для такого бренду, як Chrome Hearts, колаборація з Дрейком являє собою щось нове. Попри свій рок-н-рольний родовід, бренд здобув популярність серед таких модників, як Вірджил Абло, Lil Uzi Vert і Тревіс Скотт. Колаборація дає змогу Chrome Hearts представити себе новому поколінню клієнтів, яких більше цікавлять п’ятихвилинні фристайли, ніж тривалі гітарні соло.

Rolls-Royce буде виставлений в музеї Інституту сучасного мистецтва Маямі до 15 травня. Але, можливо, комусь пощастить побачити цей автомобіль на дорогах — зрештою це Rolls-Royce Дрейка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.