До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як прикрасити весільний стіл: гарні ідеї з Pinterest

Від простих стільців за дубовими столами до розкішних банкетних залів і срібного посуду — ми зібрали найкращі ідеї оформлення весільних столів у Pinterest.

Элегантный свадебный стол оформленный в белых оттенках.

Весілля можна назвати водночас і найважливішим днем ​​у житті, і надмірно романтизованою подією, що потребує занадто багато уваги. У будь-якому разі ті весілля, з якими нам пощастило мати справу у XXI столітті, показують, що сучасні наречені поступово відмовляються від класики, інтегруючи в оформлення своїх церемоній сучасні віяння зі світу моди й дизайну.

Реклама
Круглый свадебный стол с золотыми приборами и живыми цветами в горшках.

Досліджуючи Pinterest помічаєш одне: атмосфера розкішних весільних банкетів, з якими нас ознайомили голлівудські фільми, все ще актуальна, але візуальний складник має тенденцію змінюватися. Популярні нині тренди в оформленні інтер’єрів поступово заходять на територію весільних урочистостей.

Свадебный стол на берегу моря с деревянными элементами и фонариками.

Перше місце в запитах все ще посідає елегантна класика. Попри те, що за такими весільними столами сиділа абсолютна більшість коли-небудь запрошених гостей, враження від букетів і свічок не завжди виправдовує сподівання. Щоб дивитися було приємно, краще дотримувати колірного балансу: або вибрати головний відтінок, або зупинитися на двох-трьох, які гармонійно виділятимуться.

Напевно, навіть найцинічніші весільні сноби не зможуть приховати власних романтичних почуттів, стаючи частиною зефірно-персикового або хмарно-рожевого настрою. Стрічки, пишні букети, свічки й переливчастий посуд з блакиттю завжди будуть не просто класикою, а каноном, який у правильній інтерпретації та з гарним смаком не може не мати вишуканого й ніжного вигляду.

<b>elegant wedding tables (full)</b>
Элегантное оформление свадебных столов лентами, цветами и свечами.

Подив може викликати такий тренд — оформлення весільного столу в стилі бохо. Здавалося б, що спільного в настрої пишності й романтики з іноді еклектичними віяннями й злегка сумбурним настроєм? У реальності виявилося, що саме легка еклектика дає змогу вийти за межі рожевих і пудрових відтінків завдяки експериментам з польовими квітами й дерев’яними елементами декору.

Цікаво, що навіть в умовах яскравого й виразного стилю вдається зберегти традиційний весільний настрій. Яким чином? Розміщення столів, свічки, посуд, загальне освітлення й відтінки головних атрибутів на кшталт серветок, скатертин і вазонів є світлими або прозорими.

<b>boho wedding tables (full)</b>
Примеры оформления свадебных столов сухоцветами, кисточками и этическими элементами.

Від мінімалістичного сільського дизайну весільним столам теж не вдалося сховатися. З психологічного погляду все зрозуміло: всім тепер хочеться заземлення, спокою й тиші, а весілля просто неба десь за містом (або навіть далеко за містом) дає змогу втілити в реальність сміливі ідеї з довгими дерев’яними столами й садовими квітами на них.

Як не втратити той самий настрій "найкращого дня в житті"? По-перше, квітів багато не буває. Нині дизайнери все частіше звертаються до техніки викладання квітів і кучерявих листяних рослин прямо на столах. Додаткової романтики додають свічками, елегантним посудом і ліхтариками, які можна ефектно розмістити над столами. Не варто забувати й про меблі. Столи можуть бути круглими, дерев’яні стільці можна вибрати з цікавим різьбленням, а затишні вишиті й ажурні скатертини легко гармоніюватимуть з весільною атмосферою.

<b>rustic wedding tables (full)</b>
Простое украшение свадебных столов деревянными элементами и цветами.

Для кожного весілля знайдеться свій стіл. Канони потрібні для того, щоб надихати й створювати настрій, а індивідуальний погляд на оформлення власного весілля урізноманітнює класику атмосферними деталями.

<b>wedding tables with greens</b>
Пример удачного оформления свадебных столов зеленью, цветами и сухоцветами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.