До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у квітні

Довгоочікувана телевізійна версія історії містера Ріплі, Джилліан Андерсон у фільмі "Сенсація" та модель Софія Бутелла в космічній опері Зака Снайдера: розповідаємо про найцікавіші новинки місяця на Netflix.

"Ріплі"

Реклама

"Ріплі" — один із найочікуваніших серіалів весни, знятий за мотивами однойменного роману Патріції Гайсміт. У новій версії, як і в популярному фільмі 1990-х Ентоні Мангелла, гідний акторський склад: Ендрю Скотт грає підступного Тома Ріплі, Джонн Флін — Дікі Ґрінліфа, а Дакота Феннінг взяла на себе роль Мардж Шервуд, що її свого часу грала Гвінет Пелтроу. У центрі історії — Том Ріплі, шахрай, якого найняв багатий чоловік, щоб той поїхав до Італії, аби спробувати переконати сина багатія Діка Ґрінліфа повернутися додому. Згода Тома стає першим кроком на складному шляху обману та вбивств. Режисер серіалу — Стівен Зейлліан, співавтор напруженої поліцейської процедури "Ніч" та лауреат "Оскара" за сценарій до "Списку Шиндлера".

4 квітня

"Сенсація"

Заснований на реальних подіях фільм, що розповідає про гучне інтерв’ю британського принца Ендрю у програмі BBC Newsnight у 2019 році. Тоді увага всієї Британії була прикута до журналістки Емілі Мейтліс (у виконанні Джилліан Андерсон), коли вона у прямому ефірі розпитувала принца Ендрю (Руфус С'юелл) про його стосунки з Джеффрі Епштейном, американським магнатом, якого було звинувачено у зґвалтуваннях шести жінок. Наслідки цього інтерв'ю були були миттєвими, оскільки принц Ендрю оголосив, що відмовляється від своїх громадських обов’язків у наступні дні після трансляції. Фільм зосереджено на внутрішній журналістській кухні BBC, а його режисер — Філіп Мартін, лауреат премії "Еммі" та премії BAFTA за роботу над серіалом "Корона".

5 квітня

"Що зробила Дженніфер"

У ніч на 8 листопада 2010 року з будинку в Онтаріо надійшов дзвінок у службу 911. Молода жінка на ім'я Дженніфер Пан розповіла диспетчерам, що вона була вдома з батьками, коли озброєні люди увірвалися в будинок і вимагали гроші. Дженніфер повідомила, що зловмисники зв'язали її, застрелили обох батьків і втекли. Але коли з’явилися додаткові подробиці, стало зрозуміло, що Дженніфер знала про те, що трапилося тієї ночі, більше, ніж вона припускала. Саме Дженніфер вмовила свого друга, наркомана Деніела Вонга вбити батьків, які, за її версією, надмірно контролювали дівчину. Cаме про це розповідає захопливий документальний серіал "Що зробила Дженніфер" режисерки Дженні Поплевелл.

10 квітня

"Оленя"

"Оленя" — серіал, максимально не схожий ні на що, що ви дивилися раніше. Він розповідає про дивні та складні стосунки коміка Донні Данна (Гедд) із жінкою на ім’я Марта (Джессіка Ганнінг), чия спочатку дружня поведінка змінюється, коли вона починає безжально переслідувати Донні.

Цей похмурий і драматичний, але водночас пронизливо смішний серіал заснований на реальних подіях; він написаний та знятий популярним шотландським коміком Річардом Геддом, який адаптував до екранів історію, що трапилася з ним особисто.

11 квітня

"Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами"

Для всіх шанувальників наукової фантастики — довгоочікувана новинка від Зака Снайдера, відомого за фільмами "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" та "Ліга справедливості". "Бунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами" — фантастична космічна опера з моделлю та акторкою Софією Бутеллою в головній ролі. Коли мирне поселення на краю далекого Місяця опиняється під загрозою з боку армій тиранічної панівної сили, таємничий незнайомець, який живе серед селян, стає їхньою єдиною надією на виживання.

19 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.