До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 найцікавіших серіалів цієї весни

Відвертий серіал Ліни Данем про підлітків, нова версія пригод Шерлока Голмса на Netflix і напружений детектив з Кейт Вінслет — завдяки новим серіалам наш весняний локдаун не буде нудним.

"Покоління"

На HBO Max виходить серіал "Покоління" — про життя сучасних підлітків. Головні герої — школярі з Каліфорнії, які "досліджують свою сексуальність у сучасному світі й вчаться жити й любити, борючись зі стереотипами консервативного суспільства". В основі серіалу — спогади про юність сценаристів проєкту, Зелди Барнc і Деніела Барна, а співпродюсерка "Покоління" — Ліна Данем, тож є всі шанси переглянути дотепне, відверте шоу.

Реклама

11 березня

"Нерегулярні частини"

"Зграя голодранців у вікторіанському Лондоні розслідує серію надприродних злочинів під керівництвом доктора Ватсона і його загадкового помічника Шерлока Голмса". Так звучить синопсис серіалу "Нерегулярні частини" — це нові варіації Netflix на тему Шерлока Голмса. У ролі детектива — молодий британський актор Генрі Г’юз, якого ми пам’ятаємо за фільмами "Ілюзія обману 2", "Анна Кареніна".

26 березня

"Мейр з Істтауна"

Міграція знаменитих акторів у престижні драми HBO триває. Так, у квітні ми побачимо новий серіал "Мейр з Істтауна" з Кейт Вінслет у головній ролі (це її другий серіал HBO після "Мілдред Пірс" 2011 року). Вінслет грає детектива з маленького містечка в Пенсільванії, яка розслідує злочин у своєму районі "синіх комірців". Автор серіалу — сценарист Бред Інгельсбі, який славиться своїми драматичними історіями про американський робітничий клас.

18 квітня

"Підземна залізниця"

На Amazon виходить екранізація найгучнішого американського роману останніх років. Барак Обама назвав "Підземну залізницю" великим американським романом і вніс до свого щорічного рейтингу книжок, які треба прочитати всім. Видання з’явилося друком 2016 року й дістало ключові літературні премії — Національну книжкову премію США й "Пулітцера". Події відбуваються в Америці до Громадянської війни й оповідають про звільнення від рабства. Головна героїня Кора працює на плантації бавовни в Джорджії й вирішує втекти, коли дізнається про підземну залізницю. Під час втечі Кора вбиває молодого білого хлопця, який намагається зловити її. Режисер серіалу — Баррі Дженкінс, оскарівський номінант за фільми "Місячне світло" і "Якби Білл-стріт могла говорити" і, судячи з його попередніх робіт, на нас чекає жорстке й правдиве гостросоціальне шоу.

14 травня

"Геній: Арета"

"Геній" — документальна антологія National Geographic, присвячена важливим історичним особистостям. Перші два сезони були присвячені вченому Альберту Ейнштейну й художнику Пабло Пікассо, а третій сезон розповість про легендарну співачку Арете Франклін. У ролі королеви соулу, що пішла від нас два роки тому, з’явиться володарка "Ґреммі" Синтія Еріво.

21 березня

"Локі"

Одна з найочікуваніших прем’єр нового року — фантастичний мінісеріал Marvel Studios про пригоди Локі. До своєї ролі повернеться Том Гіддлстон, чарівний в образі хитрого й підступного Локі. Події серіалу розвиваються після фільму "Месники: Фінал". Підступний Локі використовує Тессеракт, щоб подорожувати в часі й змінити історію людства. "Локі" вийде в січні й матиме шість серій.

7 травня

"Берег москітів"

Адаптація однойменного роману Пола Теру 1981 року. У головних ролях з’являться племінник письменника Джастін Теру й Мелісса Джордж. Джастін Теру зіграє Еллі Фокса — ексцентричного винахідника, який продає свій дім, забирає сім’ю і їде до Мексики. Тут, у місці, яке називають Берегом москітів, чоловік мріє відкрити фабрику з виробництва льоду. Перший сезон міститиме сім епізодів і розповість про подорож сім’ї Фокс до Мексики на величезному буксирі.

30 квітня

"Поза"

У травні виходить третій сезон "Пози", знятий під час ізоляції. Те, що починалося як любовний лист до підпільної спільноти vogue-балів Нью-Йорка середини 1980-х, перетворилося на щирий, бентежний погляд на ЛГБТ-культуру, яку рідко можна побачити на екрані. У третьому сезоні буде всього сім серій, а події відбуватимуться в 1994 році. Третій сезон стане фінальним, але, як каже творець серіалу Раян Мерфі, "його вплив триватиме вічно".

2 травня

Worn Stories

В основі серіалу — бестселер Емілі Співак, який оповідає про роль речей у нашому житті. Емілі пише, що кожна річ у нашому житті має історію й сенс, і вони не випадкові: чи то взуття, яке носить нудист у Флориді; чи то яскраво-жовтий светр — подарунок буддійського ченця іммігрантові, що живе у Квінсі; чи то дитячий одяг, який носила сама авторка і який тривалі роки зберігала її мати. Цей зворушливий документальний серіал показує, як наші душевні травми й комплекси пов’язані з тим, що ми вдягаємо на своє тіло.

1 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.