До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Геллі Беррі вибрала розкішну сивину до свого 56-річчя

Сивина – це великий beauty-тренд сьогодення: її вибирають зірки для червоних доріжок та жінки для сучасного життя. Геллі Беррі долучилася до тренду, святкуючи свій 56-й день народження.

"Відчуваю таку велику вдячність і любов у цей день народження!" – написала Геллі Беррі в Instagram до свого 56-го дня народження. Вона позує з нахиленою головою, її сяйлива шкіра випромінює здоров’я, акторка має розслаблений та щасливий вигляд.

Реклама

Увагу привертає водоспад її сріблястих кучерів, що спадає на очі. Відтоді, як у березні Геллі повернулася до своєї знаменитої стрижки піксі, вона експериментувала з різними образами, від електричного блонду й фіолетово-пурпурового забарвлення до експериментів з каскадом завитків.

Беррі засвідчує, що сіро-сріблястий відтінок, якого багато п’ятдесятирічних жінок уникають, як чуми, може бути надзвичайно вигідним і насправді є простим способом надати шкірі сяяння та увиразнити її. Ми тільки подумали, як добре, що Беррі й далі надихатиме нас власними експериментами із зачісками, як минуло зовсім трохи часу – і акторка вибрала лавандовий колір, щоб відтінити красу своєї левової гриви. Коли людина випромінює впевненість і щастя, то байдуже, якого кольору її волосся. Геллі має приголомшливий вигляд. Зрештою, їй всього лише 56.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.