До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

14 разів, коли сиве волосся підкорило червону доріжку

Нечасто світ отримує можливість споглядати такі моменти на червоній доріжці, як-от радісна спільна поява Гелен Міррен та Енді Макдавелл у Каннах минулого місяця. Як символи нової та дуже бажаної ери у світі знаменитостей, відомі жінки просто приймають процес старіння та – тільки подивіться на ці щирі посмішки як на беззаперечний доказ – вони розважаються.

Колись зіркова жінка навіть із натяком на сиве волосся була рідкістю на червоній доріжці. Зараз багато хто робить сивину осердям свого образу, обираючи срібло з упевненістю та легкістю. Макдавелл посивіла через карантин, але зізналася, що їй було важко знайти інших відомих жінок, які могли б надихнути її під час переходу. Натомість вона звернулася до Instagram. "Я дивилася на реальних жінок, які переходили до сивини, а також на молодих жінок за п’ятдесят, які вибирали природність", – сказала вона. "Я вважаю, що посивіти – це владний крок". Отже, ми зібрали деякі показові моменти на червоній доріжці, коли сріблясте волосся привернуло увагу.

Реклама
Гелен Міррен

Пряме наддовге сріблясте волосся та сукня з прикрасами в тон… хто сказав, що бути 70+ – означає бути тихонею? Дама Гелен Міррен була ефектною красунею на червоній доріжці.

Шерон Стоун

Шерон Стоун дарує нам життя щоразу, коли виходить на червону доріжку – а її сріблясті та сиві пасма додають обрисів цій об’ємній, текстурованій зачісці та зірковому укладанню.

Мей Маск

У свої 74 роки Мей Маск (так, мама Ілона) — це втілення гламуру, починаючи від насичено-червоних губ і закінчуючи майже білосніжною короткою стрижкою.

Вупі Голдберг

На Met Gala у 2021 році Вупі Голдберг продемонструвала напірозпущені локони з вкрапленнями срібла навколо лінії волосся – і вона мала сяючий вигляд.

Енді Макдавелл

Енді дозволила своїм природним солі та перцю просвічувати, отже, здобула нову та неабияку впевненість на червоній доріжці.

Емма Томпсон

Емма Томпсон нещодавно стала срібною – і ніколи не мала кращого вигляду. На недавній прем'єрі в Tribeca вона пройшла червоною доріжкою зі щирою усмішкою та сяючою шкірою – і видається надзвичайно жіночною та бажаною.

Джейн Фонда

У 2020 році, у віці 83 років, Джейн Фонда вирішила прийняти свою сивину – і рух сивини отримав ще одну послідовницю і нові гламурні обрії. "Я така щаслива, що дозволила собі посіріти", — каже акторка. "Досить уже витрачати стільки часу, стільки грошей, стільки хімікатів – я покінчила із цим".

Крістен Макменамі

Сріблясте волосся, як у русалки, має шикарний вигляд на Крістен Макменамі на Fashion Awards 2021.

Меріл Стріп

Меріл Стріп провела майстер-клас з мистецтва шикарних сивих зачісок на прем'єрі фільму "Не дивись угору" в Нью-Йорку.

Джуді Денч

Перламутрова срібна зачіска Джуді Денч є її особливим підписом упродовж багатьох років. На церемонії вручення премії "Оскар" у 2022 році вона поєднала її з повністю білим костюмом, досягнувши янгольського ефекту.

Джеймі Лі Кертіс

Якщо хтось є яскравим доказом того, що перехід на природну сивину є чудовим способом поліпшити колір обличчя, то це Джеймі Лі Кертіс.

Даян Кітон

Наскільки чудові сиві кольори Дайан Кітон? Ці різноманітні відтінки середньої довжини, що проходять через її лоб, доводять, що сірий колір не обов’язково має бути нудним.

Джоді Фостер

У червні цього року в Каліфорнії сірі пасма Джоді Фостер підкреслили її блакитні очі.

Ерін О'Коннор

Яскраве, сміливе та драматичне, сріблясте волосся Ерін О'Коннор має неперевершений вигляд, особливо в поєднанні з рожевим костюмом і яскравими червоними губами.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.