До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Карла, Лінда, Моніка: зачіски 50+, які можна було побачити в Парижі

Яку зачіску обрати, якщо вам вже виповнилося 50: зіркові приклади знаменитостей

Сузір'я дуже гламурних жінок віком п'ятдесят і старше зійшло на показі Saint Laurent осінь-зима 2024 у Парижі: чорні вбрання в спортивному стилі, великі протисонцеві окуляри та розкішне волосся. Лінда Євангеліста, Карла Бруні та Моніка Беллуччі прикрашали перший ряд показу, який був влаштований на звичному місті, просто перед Ейфелевою вежею.

Реклама

Місто вогнів — ідеальна локація, щоб продемонструвати яскраву зачіску, і деякі гості блискуче скористалися нагодою. Лінда Євангеліста звернулася до спогадів з 1990-х, зробивши коротку піксі з проділом на бік — її теперішня зачіска виглядає так само добре, як і тоді. Багато стилістів із зачісок досі надихаються її культовою рудою стрижкою піксі, створюючи образи для нового покоління. Волосся Євангелісти тоді ледве прикривало вуха, і носила вона цю напрочуд універсальну зачіску у злегка вологому варіанті.

Лінда Євангеліста
Getty Images

Моніка Беллуччі втілила весь рок-н-рольний дух, який лише тільки можна було очікувати від шоу YSL, з чубчиком і чудовим поєднанням відтінків. Її стрижка середньої довжини, що вже стала впізнаваним образом 59-річної зірки, — мала привабливий чубчик і м'які хвилі. Беллуччі знає, як бути канонічною італійкою, але її стрижка та колір волосся надавали їй типово паризького шику.

Моніка Беллуччі
Getty Images

Карла Бруні продемонструвала каштанове волосся та розкішний чубчик. Тепер, коли їй вже виповнилося 50, Бруні обирає невимушений шик та декілька хвиль, щоб обрамити своє обличчя.

Карла Бруні
Getty Images

Серед інших відомих гостей були помічені 50-річна Кейт Мосс, чиї фірмові світлі локони були зачесані назад у жмуток, і Єва Герцигова, яка втілювала дух 1980-х своїми дисколоконами. 78-річна Шарлотта Ремплінг поєднала стильний костюм із андрогінною стрижкою, а 52-річна Шарлотта Генсбур дала урок, як носити стрижку з прямим волоссям.

Кейт Мосс
Getty Images
Шарлотта Генсбур
Getty Images
Шарлотта Ремплінг
Філіппін Леруа-Больє
Getty Images
Єва Герцигова
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.