До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оголена краса: Джиджі Гадід практично без макіяжу на подіумі Isabel Marant

Джиджі Гадід підкорює подіуми геть без макіяжу

Візажисти Міланського Тижня моди представили нам фіолетові димчасті очі та складні стрілки. У Парижі, а особливо на показі Isabel Marant весна-літо 2023, настрій радикально відрізнявся. Моделі практично вискакували на подіум ("Не будьте схожими на штучні роботизовані моделі" – говорила дизайнерка своїм посланницям за лаштунками перед шоу) – з блискучими очима, надзвичайно чистим волоссям і наче щойно вмитими обличчями.

Реклама

Джиджі Гадід вийшла на подіум, одягнена у вибілене камуфляжне вбрання, туфлі на підборах і з легким натяком на усмішку. Макіяж Джиджі обмежувався ледь помітною основою і легким бальзамом для губ. Жодних слідів туші, тільки повні, підведені брови, щоб обрамити очі.

Було ще щось, що додавало штрихів до портрету дівчини з сусіднього під'їзду. Волосся. Як і у випадку з макіяжем, укладання було зведено до мінімуму: волосся моделей було грубо висушене та розпущене, природньо текстуроване. Яскраво-світла грива Джиджі, розділена на центральний проділ та м’яко скуйовджена, відображала ефект "щойно з ліжка".

Молодша сестра Джиджі Белла приєдналася до неї на подіумі, так само свіжа і природня, лише з ніжним блиском на губах і ледве помітним натяком на рум’янець. Невимушена краса справляла враження – моделі, які вийшли просто на подіум, оминаючи крісло візажиста. А що може бути більш французьким, ніж це?

Текст: KERRY MCDERMOTT
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.