До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найбільших трендів краси з Міланського тижня моди

Поки паризький модний марафон набирає обертів, Vogue вибирає найбільші beauty-тренди з подіумів Мілана, які захочеться спробувати в сезоні весна/літо 2023 року.

Хайлайтер-фотоспалах

"Подвійний" показ Gucci весна-літо 2023, коли на подіум вийшли 68 пар близнюків, дав візажистові та глобальному консультантові Gucci з макіяжу Томасу Де Клюйверу привід пограти з технікою. Він застосував хайлайтер у "старому голлівудському стилі": замість наносити його на традиційні зони, як-от вилиці, він створив ефект "зворотне світло": світло відбивається від чола та зони під очима.

Реклама

Коли моделі виходили на подіум, це створювало ефект, наче їхні обличчя були підсвічені ліхтариком.

Фіолетові смокі

Макіяж для шоу Versace Донателла Версаче довірила створити візажистці Пет Макграт.

Versace ss2023

Макіяж ідеально пасував до холодно-фіолетової колекції. За словами Пет, концепція розкриває підривну красу, яка провокує творчість без обмежень. Як альтернатива звичним чорним smokey, "крилаті" фіолетові тіні – чудова сезонна ідея.

Versace ss2023
Versace ss2023

Спробуйте нанести тіні Violet Vixen з палетки McGrath Mthrshp Mega: Celestial Nirvana.

MTHRSHP Mega: Celestial Nirvana, Pat McGrath Labs
Хижі стрілки

Пет Макграт представила кілька різних поглядів на стрілки-крила на показі Dolce & Gabbana весна/літо 23. На доповнення співпраці Кім Кардаш’ян з дизайнерами, ідеально підведені очі моделей зробили класичний б’юті-образ ще бажанішим. Від тонких, подовжених ліній до масивніших, округліших версій – хижий мотив, що нагадує про сімейство котячих, безсумнівно, повернувся.

Dolce & Gabbana SS23
Гранж 90-х

Стримані зачіски та макіяж Fendi були натяком на гранж 90-х, а перукар Гвідо та візажист Пітер Філіпс зробили образи навмисне недбалими, щоб створити невимушений шик. Від м’яких середніх проділів, що перетікають у природні текстуровані хвилі, до свіжої шкіри з легким кремовим сріблястим відтінком на очах – це тренд, який ми можемо прийняти.

Fendi ss2023
Fendi ss2023
Новий погляд на хвіст

Зачесані хвостики, без проділу, ці святкові укладки перевели хвіст на новий, піднесений рівень. Ми спостерігали, як пучок із середнім проділом і низьким розміщенням не втрачає популярності впродовж кількох сезонів поспіль, але нова альтернатива все ще надихає. Якщо у вас довге волосся, як у моделей на шоу Giorgio Armani, прикрасьте хвіст взавдовжки гумками. Це робитиме зачіску строгою, але святковою.

Giorgio Armani ss2023
Giorgio Armani ss2023
Giorgio Armani ss2023
Giorgio Armani ss2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.