До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Безпечний домашній манікюр, який тримається довше, ніж салонний

Promotion

В Україну прийшов GLAMRDiP — бренд, що випускає професійні засоби для домашнього манікюру. З ними можна робити дизайн нігтів вдома як в салоні краси — без запису, часу на дорогу, чайових. І без будь-яких ризиків.

Реклама

В 2021 на vogue.ua вийшов матеріал з назвою "Чому всі відмовляються від гель-лаку". Це спричинило бум; тема виявилася дійсно близькою та важливою для мільйонів читачів (це не перебільшення). Адже в період пандемії люди вперше усвідомили, що залежність від салону краси — це не дуже практично. Початок повномасштабного вторгнення знову нагадав нам про дві речі: перша — ми залежні від студій манікюру, друга — ми не готові відмовлятися від доглянутих рук, попри обставини. У 2023 році ринок манікюрних салонів США оцінювався в 11 мільярдів доларів, що свідчить про зростання акценту на зовнішності та красі. А залежність українок від бездоганного манікюру стала об'єктом дослідження американської журналістки українського походження Софії Панич в матеріалі для Allure, головного видання про красу в світі.

Періодично з'являються публічні дискусії на тему, чи гель лак шкодить здоров'ю. Здається, консенсусу досі немає. Втім, люди знаходять все нові способи відмовитися від гель-лаку, а бренди, на щастя, винаходять нові можливості, щоб можна було зробити це без шкоди для зовнішнього вигляду нігтів. Завдяки TikTok ті Instagram популярність домашнього нейл-арту тільки зростає.

GLAMRDiP – система для домашнього манікюру, яка дає разючі результати. Це персоналізовані набори для догляду за нігтями та для нейл дизайну, які засновані на принципах ефективності, безпеки для здоров’ї та зручності. По суті це набір розчинів та пудр, занурюючи пальці в які, можна домогтися такого ж вигляду як салонне гель-лакове покриття, тільки без застосування ультрафіолетових ламп та власне без відвідування салону.

Діапазон кольорів не поступається найширшим салонним палітрам: він складається з понад 100 відтінків. Формули збагачені вітамінами, мінералами та рослинними речовинами, сприяють здоров’ю та міцності нігтів, водночас забезпечуючи ту саму довговічність, за якою всі готові проводити по кілька годин на місяць в кріслі на манікюрі.

GLAMRDiP дозволяє клієнтам експериментувати з кольорами, текстурами та оздобленням відповідно до власного настрою, вбрання тощо. Вони також сподобаються тим, кому подобається процес навчання та самовираження через нейл-арт. Врешті, саме через пристрасть до дизайну нігтів світову славу (і статки) здобули видатні майстри та майстрині манікюру, від Тома Бачика та Бетіни Гольдштейн до Юністелли та Золи Ганзорайт.

Нещодавно GLAMRDiP отримали престижну щорічну нагороду Product Review Annual Award 2024 у категорії "Краса та манікюр".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.