До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б’юті-тренди, які світ гуглив найчастіше у 2021-му

Банановий хліб, "Tiger King", робота з дому в піжамах залишилися у 2020-му, а цього року пошукові запити пов’язані з романом Дженніфер Лопес і Бена Аффлека, трендами Y2K і зірковими романами. Vogue розповідає, які б’юті-тренди були найпопулярнішими в Google у 2021 році.

Hair-тренди

Ми повернулися до реальності й згадали, як часто колись змінювали свій зовнішній вигляд. Найпростіший спосіб — нова зачіска.

Реклама
Чубчик

Офіційно проголошено зачіску літа 2021-го. Натхнення знайшли в 70-х і зробили довший чубчик, ніж зазвичай: він тепер спадає нижче від брів. Чудова ідея для тих, хто хоче відростити чубчик або просто освіжити вигляд. Гарні приклади: Кая Гербер, Голді Гоун, Дженніфер Лопес.

Піксі

Стрижка піксі — супервибір для тих, кому набридло сидіти під замком на карантині. Модники орієнтувалися на знамениту піксі 1950-х Одрі Гепберн. Тепер це гіт у таких знаменитостей, як Ріанна і Леа Сейду.

Стрижка Wolf

Мабуть, найкрутіший тренд 2021 року — нарівні з малетом і shaggy-стрижкою. Стрижка wolf надає недбалого шику образу — не на шкоду сексуальній привабливості. Надихаємося Біллі Айліш і FKA Twigs.

Skincare-тренди

У пошукових запитах Google, що стосуються догляду за шкірою, все досить передбачувано. All the usual suspects.

Ретинол

Понад рік ми провели в Zoom (і нарцисично милувалися своїми зображеннями в камері), тому не дивно, що увага до стану шкіри тепер підсилилася. Ретинол — форма вітаміну А, яка запобігає старінню, зменшує появу зморщок і освіжає колір обличчя.

Ніацинамід

Як і ретинол, ніацинамід є невіддільною частиною будь-якого догляду за шкірою. Водорозчинна форма вітаміну В3, а він багатий на потужні антиоксиданти й протизапальні білки, ідеально заспокоює почервоніння й лікує постакне та пігментації, стимулює вироблення керамідів.

Протисонцевий крем

Зрозуміло, SPF лідирує в пошукових запитах улітку. Захист від сонця — ключ до здорової шкіри. Він потрібен для блокування шкідливого впливу сонця, а також агресивних чинників довкілля. Захищає шкіру від зморщок, пігментації, зниження рівня колагену й еластину, а також від раку шкіри.

Makeup-тренди

Несподівано, але контуринг знову б’є рекорди запитів. А разом з ним — і nude-макіяж.

Контуринг

Захотілося більше гламуру й звідси з’явилися нові техніки м’якого скульптурування обличчя. Їх (утім, як і раніше) популяризував зірковий візажист Маріо Дедіванович.

Природний макіяж

Ми пристосувалися до життя поза Zoom і знайшли альтернативи щільній косметиці. Часто вибирали зволожувальний крем з тоном, помади приглушеного відтінку й туш для природного об’єму вій.

Nude-макіяж

2021 рік був присвячений звеличенню справжньої краси. Навіяний природним кольором щік, повік і губ, він підкреслює природну красу, поєднуючи колір макіяжу з кольором шкіри для створення бездоганного образу. Уроки бездоганного nude-макіяжу дає візажистка Шарлотт Тілбері.

Текст: Tish Weinstock
За матеріалами vogue.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.